Home

VESTI

Majstor horora na velikom platnu!

No Comments Film

Majstor horora na velikom platnu!Majstor horora na velikom platnu! “TO” pretpremijerno u bioskopima! Horor triler  "TO (IT) ", u režiji Andi Muschietti-a ("Mama") zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce.
  
Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa mladih dečaka  suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs, čija je  istorija ubistava i nasilja stara vekovima.
 

Da li je to čudovište pod tvojim krevetom? Šta leži u mraku? Da li je to stvorenje koje skače u senkama? U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah.

Zagonetni kratki naslov se odnosi na centralnog zlikovca priče, drevni bauk  koji uzima oblik dubokih strahova žrtava i izlazi iz hibernacije svakih 27 godina da bi se hranio najugroženijim stanovnicima Deria, decom. Ovoga puta, međutim, sedam mladih momaka, koji se nazivaju "klubom gubitnika", zajedno će se boriti sa misterioznim bićem koje nazivaju sveobuhvatnim imenom: TO.

 

 

 Majstor horora na velikom platnu!

Majstor horora na velikom platnu!

 

 

U filmu "TO " igraju Bill Skarsgarda kao centralni zlikovac priče, Pennivajs. Ansambl mladih glumaca: Jaeden Lieberher ("Midnight Special"), Jeremi Rai Tailor ("Alvin i veverice), Sofija Lillis ("37"), Finn Volfhard, Viatt Oleff (" Čuvari galaksije "), i Nicholas Hamilton (" Captain Fantastic ").

 

Muschietti je režirao "IT" po scenariju koji su prilagodili Chase Palmer, Cari Fukunaga i Gari Dauberman.

Film “TO” pretpremijerno ćemo imati priliku da pogledamo među prvima u svetu, 6.septembra u svim bioskopima. A uredvnoj distribuciji Blitz Film-a će se naći od 07.09.

Link ka trejleru