Home

VESTI

“Ledeno doba: Veliki udar” gledalo 100.000 ljudi!

No Comments Film

"Ledeno doba: Veliki udar" gledalo 100.000 ljudi!Animirani film Ledeno doba: Veliki udar je pogledalo 100.000 ljudi i tim povodom je u subotu, 6. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center uručena i nagrada 100.000-tom gledaocu.
   
Srećni dobitnik je devetogodišnji Ivan iz Beograda, a distributer ove ledene franšize, MCF MegaCom Film, ga je zajedno sa prijateljima nagradio sa orignalnim poklonima iz filma, Clipsy paketom i vaučerom od Donesi.com.
 

Film Ledeno doba: Veliki udar ruši sve rekorde po gledanosti, samo u prvoj nedelji prikazivanja pogledalo ga je 40.000 ljudi, što čini da je ovo animirani film sa najboljim otvaranjem u Srbiji, ikada.

 

 

 "Ledeno doba: Veliki udar" gledalo 100.000 ljudi!

"Ledeno doba: Veliki udar" gledalo 100.000 ljudi!

 

 

Ako niste među onima koji su već pogledali Ledeno doba: Veliki udar ovo je film sa odličnom animacijom, komedija koja obuhvata humor i likove iz prehodinih delova u kojoj će cela porodica uživati.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Ox94tMayn98|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Ledeno doba: Veliki udar // trejler #3

 

 

U petom nastavku najpoznatije franšize, svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.