Home

VESTI

Konkurs za 13. Sajam kratke elektronske forme

No Comments Film

Konkurs za 13. Sajam kratke elektronske formeImate 30 sekundi da saopštite kakav/zašto/gde bi mogao da bude drugačiji svet? Tema KEF-a 13 je "DRUGAČIJI SVET".

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 20. decembra, biće prikazani na izložbi u Beogradu, kao i u drugim mestima gde bude mogućnosti i interesovanja.

 

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice: vizionare i vizionarke, pesimiste i pesimistkinje, profesionalne umetnike i umetnice, amatere i amaterke, entuzijaste i entuzijastkinje, oportuniste i oportunistkinje, bundžije i bundžijke, karijeriste i karijeristkinje, mlade i stare, ovdašnje i ondašnje, vamošnje i tamošnje.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti isključivo preko adrese rekonstrukt@kef.rs

 

 

Konkurs za 13. Sajam kratke elektronske forme

ZA SVAKI SLUČAJ, PODSEĆAMO UČESNIKE I UČESNICE DA SVOJE RADOVE MORAJU SAMI/E POSTAVITI NA INTERNET i odgovarati za dostupnost i ispravnost linkova, kako tokom trajanja konkursa, tako i tokom realizacija izložbi.

Još nepoznati žiri će najboljem radu dodeliti nagradu od 1000 evra, ne onih Dinkićevih, već izistinskih, u dinarskoj protivvrednosti naravno.

 

 

Više informacija na adresi:

www.kef.rs

Organizacija i produkcija Kulturni centar Rex / Fond B92
KEF – vakcina protiv fast-mood civilizacije!
Kef 13 su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Telekom Srbija i Opština Stari Grad