Home

VESTI

“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima

No Comments Film

“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima od 29. Septembra! Brus Vilis predvodi  četvorku koja garantuje dobar provod u bioskopu.
   
Ove nedelje u bioskope dolazi prava poslastica  za ljubitelje dobre akcije. Glumačku ekipu predvodi Brus Vilis koga dugo nije bilo u bioskopima. Vraća se na veliko platno u društvu kolega potvrđenih u ovom žanru na više načina.

   

Christofer Meloni, koga znamo iz serije Red i Zakon, Dejv Baustista, neprevaziđeni Draks u Čuvarima galaksije i Adrijan Grenie, glavni protagonista kultne serije i filma Svita.  Muška četvorka koja garantuje dobar provod u bioskopu.

 

 

 “Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima

“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima

 

 

FBI agenti (Christopher Meloni, Dave Bautista, Adrian Grenier)  nakom vrlo surove, i savršeno organizovane  pljačke banke, u kojoj grupa elitnih pljačkaša odnese milione u gotovini i ostavi za sobom mrtvog menadzera banke, kreću u istragu  u kojoj otkrivaju  dokaze korupcije koja uključuje i vlasnika banke (Bruce Willis), kao i njegove moćne klijente.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=5G5XFeb9tQ8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Film Trailer: Keš i Metak / Marauders

 

 

Dok sve više proučavaju slučaj, federalci da shvataju da stvari nisu baš onakve kao što izgledaju i da ukoliko žele da razreše komplikovanu mrežu obmane i korupcije, moraju sebe da potisnu na ivicu – gde su linije izmedju ispravnog i pogrešnog često zamagljene. A motivi neprepoznatljivi.

U bioskopima od 29. septembra.