Home

VESTI

Film “Stratton” u bioskopima!

No Comments Film

Film “Stratton” u bioskopima!Dominic Cooper posle uloge agenta Strattona, ponovo u trci za novog Bonda.
 
Novo filmsko ostvarenje, akcija „Stratton“ od 3. avgusta naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Baziran je na prvoj od osam novela autora Dankana Falkonera, bivšeg člana britanskih specijalnih jedinica.

Glavnu ulogu u ovoj akciji igra Dominic Cooper koji je zamenio  Henrija Cavilla nakon njegovog odustajanja u poslednjem trenutku zbog izmena u scenariju koje mu se nisu dopale.

 

Coopera pamtimo po ulogama u filmovima Captain America, Warcraft i Need for speed, a ovog puta gledamo ga u potpuno drugačijoj priči i to kao specijalnog agenta Britanske kraljevske mornarice Džona Stratona koji u saradnji sa Irskom obaveštajnom službom otkriva međunarodnu terorističku mrežu. U filmu igraju i Tom Felton, Connie Nielsen i Gemma Chan.

 

 

 Film “Stratton”

Film “Stratton”

 

Reditelj Simon West, poznat po filmovima Con air, The Expendables 2, Lara Croft-Tomb Raider, veliki je fan Džejmsa Bonda što ga je i podstaklo na stvaranje priče o novom heroju. “Bond je jedini Britanski akcioni heroj, institucija, ali bio nam je potreban još jedan. Straton je suprotan Bondu. Realniji je, prljaviji, ali prizemniji I jednako zanimljiv”, rekao je West o Stratonu.

Film „Stratton“  naći će se na repertoaru  u više od dvadeset bioskopskih dvorana u prvoj nedelji prikazivanja.

 

 

 Film “Stratton”

Film “Stratton”