Home

VESTI

Film “Računovođa” na Cinemafest-u!

No Comments Film

Film "Računovođa" na Cinemafest-u!Dugoočekivani i od kritike hvaljeni film „ RAČUNOVODJA“ srpsku premijeru doživeće na filmskoj reviji CINEMAFEST u nedelju 30. oktobra u 19.00 u velikoj dvorani Sava Centra.
 

U „Računovodji“ Ben Aflek se vraća na veliko platno i pokazuje sav svoj raskošni talenat.
  

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Ray King (J.K. Simmons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione  dolara. Nakon knjigovodstvene  kontrole, Chris polako razotkriva istinu.

 

 

 Film "Računovođa" na Cinemafest-u!

Film "Računovođa" na Cinemafest-u!

 

 

The Accountant je film režisera Gavina O’Connora koje prati život jednog prilično neobičnog čoveka. Nakon premijere na CINEMAFEST-u film će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TPDSIZ3IPpc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler – Računovođa