Home

VESTI

Film “Krugovi” premijerno prikazan u Berlinu!

No Comments Film

Film "Krugovi"premijerno prikazan u Berlinu!Film “KRUGOVI” evropsku premijeru je imao sinoć, u okviru programa FORUM, na Filmskom Festivalu u Berlinu! U prepunoj sali publika je oduševljeno pozdravila ekipu filma, predvođenu rediteljem, Srdanom Golubovićem i glumcima, Nebojšom Glogovcem i Hristinom Popović.
   

Savremena priča o jednom herojskom delu, i njegovim pozitivnim posledicama. Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas prateći likove koji su, kao svedoci dogadjaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote.
   

Nebojša, svedok dogadjaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=7EDHcIBGUrg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Krugovi – Trejler 

 

 

Film postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor podstičući nas da činimo nova dobra dela?

Domaću premijeru film “KRUGOVI” imaće 23. februara u Sava Centru u okviru FESTA, a od 25. februara film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru.