Home

VESTI

Film “Bilo jednom u Veneciji” u bioskopima

No Comments Film

Film "Bilo jednom u Veneciji" u bioskopimaVeliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će film "BILO JEDNOM U VENECIJI" (ONCE UPON A TIME IN VENICE) početi da se prikazuje od četvrtka, 27. jula u bioskopima

    

Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Art bioskop "Aleksandar Lifka" (Subotica), Bioskop Ekran (Subotica), Kvart (Kraljevo), Art bioskop (Užice), LM Bioskop (Šabac), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva), dok će se u Leskovačkom kulturnom centru film prikazivati od 03. avgusta.

  

Karte za projekcije filma su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Ne propustite najbolju akcionu komediju ovog leta! Obezbedite vaša mesta na vreme, zanimljiv bioskopski provod sa puno akcije zagarantovan je uz poznatu glumačku ekipu koju čine: Brus Vilis, Džon Gudman, Džejson Momoa, Famke Jansen i mnogi drugi.

 

 

 Film "Bilo jednom u Veneciji" u bioskopima

Film "Bilo jednom u Veneciji" u bioskopima

 

 

O FILMU:

Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca i još nekoliko drugih mutnih likova.

 

 

Film "Bilo jednom u Veneciji" u bioskopima

Film "Bilo jednom u Veneciji" u bioskopima

 

 

Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

Režija: Mark Cullen, Robb Cullen
Uloge: Bruce Willis, John Goodman, Famke Janssen, Jason Momoa
Scenario: Mark Cullen, Robb Cullen

Trejler filma nalazi se na sledećem linku.