Home

VESTI

Ekskluzivno: Prvi insert iz filma Deadpool

No Comments Film

Ekskluzivno: Prvi insert iz filma DeadpoolPredstavljamo vam prvi insert iz filma o nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju – Dedpulu, za čiju premijeru 10. februara karte možete kupiti od danas na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shooping Center.
 

U prvom insertu vidimo nežniju stranu sarkastičnog Dedpula, u ljubavnim scenama sa svojom devojkom Vanesom sa početka filma. Dedpul je prvi put predstavljen na velikom platnu u filmu X-men: Poreklo Vulverina (2009).
  

Kako ovaj film nije postigao dobre rezultate na svetskim blagajnama, Dedpul je ostao u senci. On je jedini heroj koji je svestan da se nalazi u stripu / filmu i namerno komunicira sa publikom. Ovo ga čini jednim od najduhovitijih i najzanimljivijih strip junaka ikada.

 

Dedpul je započeo život kao Vejd Vilson, elitni operativac specijalnih snaga koji je potom postao plaćenik. Kada je saznao da boluje od neizlečive bolesti, odlučuje da se podvrgne tajnom eksperimentalnom programu zahvaljujući kojem stiče natprirodnu moć isceljenja, i pretvara se u svoj alter ego, Dedpula. U glavnoj ulozi Marvelovog anti-heroja, koji kreće u potragu za čovekom koji mu je zamalo uništio život, ponovo se pojavljuje Rajan Rejnolds, a režiju filma, za koji kažu da će biti verna adaptacija stripa, potpisuje Tim Miler.

 

 

 Ekskluzivno: Prvi insert iz filma Deadpool

Ekskluzivno: Prvi insert iz filma Deadpool

 

 

Pored Rejnoldsa u filmu igra i naš glumac Stefan Kapičić i to jednog od glavnih likova – X-mena Kolosusa. Kapičić je izjavio kako mu je uloga u ovom filmu ostvarenje dečačkog sna i ,,zlatna medalja” u karijeri. Pored njih tu su i Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=beOVISAbFE4|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DEDPUL / PRVI INSERT IZ FILMA

 

 

Miler i scenaristi Pol Vernik i Ret Riz najavili su još dva nastavka o ovom superjunaku. Najiščekivaniji filmski hit u 2016. godini, Dedpul, 11. februara konačno stiže u bioskope širom Srbije.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=H6zzo0bB0XY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Dedpul / Zvanični trejler 2 / 11. februara u bioskopima