Home

VESTI

Popunjen kamp na Trenchtown-u!

No Comments Festivals

trench town

Deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u prelepom prirodnom okruženju nadomak Palića.

Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od maÄ‘arske granice.

 

Bez obzira na proširene kapacitete u odnosu na prošlu godinu, usled velikog interesovanja i odlične prodaje kompleta ulaznica, sva mesta u kampu su već rezervisana.Više informacija o smeštaju u Subotici i Paliću možete dobiti na www.palic.rs i www.visitsubotica.rs, kao i putem telefona: (024) 753-111, 754-852-Turistički informativni centar Palić i (024) 670-350 – Turistički informativni centar Subotica.

 

 

 

 

Trenchtown festival svojim prepoznatljivim i unikatnim šarmom u predivnom prirodnom okruženju nudi posetiocima ove godine proveren ali i sasvim novi ugoÄ‘aj – cela atmosfera i duh festivala su dodatno oplemenjeni pažljivo kreiranim programom koji će se odvijati na tri bine, a koji je obogaćen visokokvalitetnim zvukom, kao i pažljivo odabranom i umetnički osmišljenom dekoracijom i rasvetom.

Na Glavnoj bini nastupiće: Laibach, Darko Rundek i Cargo Orkestra, Edo Maajka, Belga, Kanda Kodža i Nebojša, S.A.R.S, Petrol, Sajsi i Pionir 10.

I na ostale dve bine nas očekuje veoma interesantan program. Na Terasi će se smenjivati kvalitetni regionalni DJ-evi: Siniša Tamamović (BiH), Zero (Hrvatska), Vladimir Aćić (Novi Sad), Max Demand (MaÄ‘arska), Jan Nemeček (Beograd), Arszenik (Hrvatska) i drugi. Na Rege bini nastupiće: pevač Gideon Zinger, pevačica Lioness Fonts i MC Deadly Hunta sa Kenny Kulture aka DJ Governmentom (iz King Original Sound Systema), UNAffected Sound System (BiH), bend Zagastic (MaÄ‘arska), grupa Conquering Lion (Makedonija), 3Duby Sound System (Slovačka), Wadada Sound System (Beograd)…

U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg Trenchtown festivala, književnik Slobodan Tišma i eminentn strip crtač Aleksandar Zograf koji će predstaviti svoje radove, očekuju nas i promocija knjige “Njena tranzicija” Darka Kovačevića, poetski performans “MALO veliko Retromatematika”, kao I brojne filmske promocije, radionice, debate…

 

Cena ulaznica koje će važiti od 30. Aprila:
 

>>>Cena jednodnevne ulaznice iznosiće 700 dinara

>>>Komplet ulaznica za sva tri dana – 1.600 dinara