Home

VESTI

Belgrade Beer Fest

No Comments Festivals

Beogradski festival piva "Beer Fest" (Belgrade Beer Fest) ove godine biće promovisan u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, najavio je organizator manifestacije, Beogradska kulturna mreža.

 

Bilbordi u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Skoplju postavljeni su 16. jula i pozivaju građane da posete festival piva u Beogradu.

 

"Beer Fest" će biti održan od 20. do 24. avgusta na UšÄ‡u. Prethodnih pet godina festival je privukao više od 2 miliona posetilaca, a od tog broja oko 50.000 bilo je iz inostranstva, navedeno je u saopštenju.

"Belgrade Beer Fest" ovu kampanju realizuje uz pomoć kompanije "Ball Packaging Europe", koja je od ove godine postala strateški partner najmasovnijeg festovala u regionu.

 

Promovišući festival i limenku (kao jedinu ambalažu koja se 1005 reciklira), "Beer Fest" i "Ball Packaging" planiraju još niz zanimljivih aktivnosti.

 

Mnogobrojne detalje, galerije fotografija, video zapise, press clipping, održana takmičenja, atmosferu u danima festivala, kao i najavu ovogodišnjeg festivala – pogledajte na adresi – www.belgradebeerfest.com