Home

VESTI

Pаnčevo Wrong Fest 2019

No Comments Festivali

Pаnčevo Wrong Fest 2019 najavljuje satnice, besplatan kamp i besplatan parking tokom festivalskih dana.

Pročitajte najvažnije stvari koje morate znati pre polu bugarskog polu-srpskog festivala, koji se po prvi put održava u Pančevu.

Organizatori Wrong Festa, koji se ovog leta održava prvi put u Pančevu između 19. i 21. jula, najavili su kompletan raspored za tri dana. Držeći se tradicije Wrong iznenađenja, ekipa iza Pančevo Wrong Fest-a je dodala hip hop legende ONYX na treći dan festivala 21.07.2019. To znači da line-up u nedelju postaje jedan od najtvrđih na svim festivalima ovog leta! Imati priliku da čuješ Delinquent Habits uz ONYX-e je san većine hip hop fanova.

20 GODINA HARDCORE HIP HOP-a

1993, godinama pre nego što vam je iko rekao da “get up off them goddamn diamonds!” najluđi sinovi Queens-a, ONYX, su već bili zauzeti otimanjem plena u Zlatnoj Eri i sa njim se uspinjali do vrha, povezujući  termin “hardcore” u svom najmračnijem obliku sa hip hopom na njihovom uticajnom, platinastom debi albumu “Bacdafucup”.Svojim moćnim “delivery”-em ONYX su u boom bap uneli gangsta, metalu dali “street cred”, i izložili sličnosti hip hop i punk rock kultura široj, globalnoj publici pod vođstvom svog mentora i producenta, pokojnog arhitekte hip hopa Jam Master Jay-a.

Pančevački junaci Iskaz će otvoriti festival u 20 sati, a headlineri prvog dana na Right Stage – DOPE DOD – će nastupati u 23:20. Vrata festivala na Right Stage će se otvoriti u 19:00.

Vrata Wrong stagea će se otvoriti u 22:00, što će dati početak dvodnevnog programa na obali Tamiša. Jedini bugarski bend na festivalu će nastupi 10 minuta nakon 23 sаta, dok će headlineri Underground Youth započeti svoj nastup malo posle 1 ujutru…dobro, tehnički noću.

Drugih dana festivala, vremena ostaju u suštini ista – kako se otvaraju festivalska vrata u isto vreme, a bendovi će pratiti sličan vremenski okvir. Drugog I trećeg dana možete gledati bendove Dog Eat Dog, Deez Nuts, Ritam Nereda, God Is An Astronaut, Rolo Tomasi, Delinquent i nekoliko drugih.

Muzejska scena, koja se nalazi u dvoristu Narodnog muzeja Pančeva, otvara vrata u 20 časova, a nastup EYOT-a bice u 22:00.

U neposrednoj blizini reke biće postavljen besplatan kamp koji će moći da primi preko 300 šatora. To će omogućiti ljudima u kampu dovoljno prostora i lak pristup binama koje su jedna od druge 5 minuta hoda.

Opština Pančevo i Wrong Fest su tokom festivala organizovali i besplatan režim parkiranja. Petkom od 17:00 do ponedeljka u 8:00 sati parking će biti besplatan u žutoj i zelenoj zoni Pančeva

Pridružite se pogrešnom festu:

Facebook: www.facebook.com/events/396963027532493/

Instagram: www.instagram.com/wrongfest2019/

Web-site: www.wrong-fest.com

Tickets: www.gigstix.com/wrongfest19

 

Tags: , , , , , , ,