Home

VESTI

Zvuk Beograda u DOB-u

No Comments Festival

Zvuk Beograda u DOB-uU sali "Amerikana" u Domu omladine Beograda će se u petak, 29. septembra od 21h održati festival "Zvuk Beograda" na kojem će nastupati bendovi Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki Prezir.

"Zvuk Beograda" je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, rasprodali koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas rokenrola u Beogradu i regionu,

  

Što se u ovoj razmeri nije dogodilo još od novog talasa osamdesetih godina. Ti bendovi su, izmešu ostalog,  Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na istom mestu, isto veče, na zajedničkoj koncertnoj večeri. To će biti najveći rokenrol muzički događaj u ovoj godini.

 

 

 Zvuk Beograda u DOB-u

Zvuk Beograda u DOB-u

 

 

"Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste. Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni", rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

 

Stray Dogg
Kralj Čačka
Veliki prezir

Festival je podržao Sekretarijat za kulturu Grada Beograda.
Više možete saznati na fb eventu festivala.