Home

VESTI

Završeno 4. izdanje Sonus festivala

No Comments Festival

Završeno 4. izdanje Sonus festivalaU petak uveče, nakon pet dana i pet noći odlične elektronske muzike, super pozitivne energije i uzavrele atmosfere, završilo je četvrto izdanje Sonusa.

  

Posetioci u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso na plaži Zrće i partyjima na brodu, su uživali u nastupu oko 60ak inostranih i domaćih izvođača, među kojima su svetske zvezde poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, Adam Beyera, tINI, The Martinez Brothers, Rodhada, Sam Paganinija, Pan-Pota, Dubfirea, Maceo Plexa i mnogih drugih.
  

Čak ni kiša i jaki vetar koji je zahvatio festival prvog dana, nije uspeo obeshrabriti vjrne posetioce koji su ostali do kraja, plesati s rukama u vazduhu i s osmehom dočekivali jutra. Festival je zatvorio tradicionalni 24-satni after party u klubu Kalypsu gde su nastupili Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Binh, Cabanne i par neplaniranih gostiju od kojih i Seth Troxler.

 

 

 Završeno 4. izdanje Sonus festivala

Završeno 4. izdanje Sonus festivala

 

 

Festival je posetilo desetak hiljada ljudi iz celog sveta od kojih je u odnosu na prethodne godine došlo puno više gostiju iz Francuske, Nemačke, Španije, Holandije, Italije i cele naše regije.