Home

VESTI

Završen 1. HYTE u Zadru

No Comments Festival

Završen 1. HYTE u ZadruZavršen je dvodnevni HYTE event u Zadru. Posetioci su mogli plesati, kupati se u moru i uživati u kvalitetnoj muzici na plaži Kolovare u srcu Zadra od podnevnih sati. Nakon nastupa headlinera, u 1h uveče, zabava se nastavila u Zara Beach klubu do ranih jutarnjih sati.

  

Prvi dan eventa počeo je sa nastupima domaćih snaga: Darka Kusture, Marine Karamarko i Marka Pelaića- Homeboya.

   

Nakon toga zasvirao je Francisco Allendes te nastavila svetska zvezda, Loco Dice, koju su posetioci ispratili ovacijama. Za odličnu zabavu u klubu Zara Beach kasnije zaslužni su Steve Bug, Dewalta i Shaun Reeves.       

 

 

 Završen 1. HYTE u Zadru

Završen 1. HYTE u Zadru

 

 

U subotu, drugi dan eventa, na plaži nastupili su Mate Kokić b2b Josip Milković, Jogarde b2b Felver, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa i zvijezda večeri, Matthias Tanzmann, kojeg su posjetitelji zasipali neprestanim pljeskom. Osim gostiju i DJi su se odlično proveli pa su tako neplanirano na partiju u klubu Zara Beach iza pulta se našli osim Seb Zitoa, Rich Nxta i Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani i Enzo Siragusa.

Kako je izgledao HYTE Zadar pogledajte u galeriji.
 

 

Završen 1. HYTE u Zadru

Završen 1. HYTE u Zadru

 

 

Veliki svetski party brend odabrao je upravo Zadar za lokaciju održavanja svog prvog eventa u ovom delu vurope. Zadarska publika jako je lepo dočekala goste i zahvalila im se velikim aplauzom. Nadamo se da će HYTE pripremiti još ovakvih zabava i dovesti poznata svetska imena elektronske muzike u Hrvatsku.

Za sve sledeće evente i novosti pratite Facebook stranicu (www.facebook.com/insoundwetrust) ili Instagram stranicu (www.instagram.com/welovesound).