Home

VESTI

Zagrevanje za Guarana Lovefest u devet gradova Srbije

No Comments Festival

Zagrevanje za Guarana Lovefest u devet gradova SrbijePre nego što 1. avgusta otpočnu sa velikim spektaklom u Vrnjačkoj Banji, organizatori ovogodišnjeg Guarana Lovefesta zagrejaće publiku širom Srbije. Promotivne žurke biće održane u devet gradova, a publika će imati priliku da uživa u zvucima popularnih di-džejeva iz naše zemlje.

   

Kraljevčani su prvi imali priliku da se zabave i zagreju za predstojeći festival, a tokom vikenda nas očekuju tri promotivne žurke. Prva stanica je Novi Pazar, gde će u petak 5. jula biti održana žurka u gradskom parku Colosseum. Za odličan provod biće zaduženi Kristina Lalić, Pashke, Culture, Hippie, Schizik i La Waha.  
  

U subotu 6. jula Guarana Lovefest organizovaće promotivnu žurku u klubu Maestro, a za muziku su zaduženi Vuk Smiljanić/Masai Warriors, Kućna muzika, Grab your beat/Selected DJ’s.

Guarana Lovefest zagreva Beograđane

Još jedan od gradova u kome će biti održana promotivna žurka je i Beograd. Na splavu 20/44 u nedelju 7. jula zabava počinje već u 16 časova, a trajaće sve do narednog jutra. Kroz matine i noćni provod vodiće vas Igor Jadranin, Nikola Vemić, Manjane, Doo i  Banda Panda.

Zabava očekuje i mlade u Skoplju, Nišu, Kruševcu i Vrnjačkoj Banji. Osim odličnog provoda, posetioci svih Guarana Lovefest promotivnih žurki imaće priliku da osvoje i poseban popust za kupovinu karata za festival, a očekuju ih i brojna iznenađenja.

 

 

 Zagrevanje za Guarana Lovefest u devet gradova Srbije

Zagrevanje za Guarana Lovefest u devet gradova Srbije

 

 

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Jednodnevne ulaznice po ceni od 699 dinara od sada su dostupne u prodaji, a kada se ograničeni kontigent rasproda, karte će koštati 799 dinara. Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.  

•••

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“.

Više o festivalu: www.lovefest.rs