Home

VESTI

Vodimo vas na Serbia Tuning Fest u Nišu!

No Comments Festival

Vodimo vas na Serbia Tuning Fest u Nišu!Prvo veče je bilo rezervisano za ljubitelje kvalitetnog, a trenutno jako aktuelnog deep & nu disco zvuka, gde se za zagrevanje pobrinuo Kalson, kao headliner u goste nam je došao britanac Simon Lee koji u duetu sa svojim bratom Robom čini poznat sastav Faze Action.

 

Prvi dan festivala su priveli kraju naši poznati rezidenti Funky Junkie & Aćim.

 

Nakon prošlogodišnje izvanredne Serbia Dance Tuning special žurke koju mnogi i dalje pamte, SDT team je rešio da Vas ove godine obraduje dvodnevnim festivalom, koji će biti održan u Tvrđavi i u subotu 08.06.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SERBIA DANCE TUNING".

Rok za slanje mailova je do 19h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Drugo veče je prava poslastica za ljubitelje house i tech house zvuka. Headliner je italijanski DJ i producent MANUEL DE LA MARE čije remix-e i izdanja traže vodeći DJ-evi klupske scene, Manuel je osvojio nagradu “Best remixer 2011”, koja se dodeljuje najkreativnijem remixeru. Za uvodni deo pobrinuće se rezident sofijskog Yalta Club-a odlični Liubo Ursiny, provereni DJ i producent na svom premijernom gostovanju u Srbiji. Za zatvaranje prvog SDT fest-a biće zaduženi vaši sugrađani Dimiz & Little Nakoch.

 

 

 Serbia Tuning Fest u Nišu!

Serbia Tuning Fest u Nišu!

 

Ističemo da se ovogodišnji SDT Festival održava pod pokroviteljstvom grada Niša, koji je svoje resurse u potpunosti stavio na raspolaganje našoj i Vašoj manifestaciji i time prepoznao njen značaj.

Što se tiče ulaznica, nastavljamo našu tradiciju, da su besplatne i obavezne ali ovaj put važe za dva dana. Možete ih dobiti od SDT promo timova, po lokalima koje je brendirao Carlsberg ali i na promo žurkama koje ćemo Vam blagovremeno najaviti.

 

 

 Serbia Tuning Fest u Nišu!

Serbia Tuning Fest u Nišu!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}