Home

VESTI

Vodimo vas na Lost & Found Festival 2018

No Comments Festival

Na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji, 20-22. Jula, održaće se treće izdanje Lost & Found festivala.

Ovo mesto dobre zabave i ovog puta odiše mešavinom urbane kulture umetnosti, ekologije i muzike.

U nadi da će videti neverovatan spoj betona i prirode, festival je u prethodne dve godine posetilo dosta ljudi iz Srbije i Evrope, muzičari LEA DOBRIČIĆ, GORAN STARČEVIĆ, HORNSMAN COYOTE, STEREO BANANA, ANDREW MELLER, ILIJA ĐOKOVIĆ, MINILINIJA, MKDSL, kao i brojni umetnici sa domaće i svetske street art scene među kojima su se našli ARTEZ, WUPER, NIKOLA MIHAJLOVIĆ KORI, CHENIPE, SAME CHRIS i druga poznata imena.

Za svoje treće izdanje Lost & Found festivala, predviđena je rekordna poseta, a posetioci će biti u mogućnosti da uživaju u graffiti jam-u, izložbi slika i fotografija kao i bogatom muzičkom programu i underground vajbu koji će na bazen doneti SMOKE MARDELJANO, BVANA I LIDER, STRAY DOGG, ZAA, STRAIGHT JACKIN, KRISTIJAN MOLNAR, MARKO MILOSAVLJEVIĆ, 031 REPUBLIC, BATTRIC & MIVU, LARA H, brazilski tandem ANDRE DOMINICI & DIOGO ROCHA TKNT SOUNDSISTER + mnogi drugi.

Ulaznice po ceni od 600 RSD za sve dane festivala možete kupiti u svim WIN WIN Shop radnjama, kao i online na sajtu ddtickets.rs.

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Lost & Found festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Lost & Found 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,