Home

VESTI

Vesko, Momo i Garofalo pobjednici Refresh DJ Superstar konkursa!

No Comments Festival

Vesko, Momo i Garofalo pobjednici Refresh DJ Superstar konkursa!Refresh festival, i ove, kao i prethodnih godina organizovao je konkurs “Refresh DJ Superstar” za sve mlade i talentovane DJeve, kako bi im pružio priliku da pokažu svoje umeće i izbore se za nastup tokom jedne od tri večeri Refresh festivala.

Na konkursu se, u veoma kratkom roku prijavilo preko 15 DJ imena a publika je svojim glasovima odlučila da se na podijum Diskoteke Maximimus popnu DJ Vesko Vujović, DJ Momo Grujić i DJ Garofalo aka Serial. 

 

Prve večeri festivala, na podijum zajedno sa DJom Vladom Markovićem i zvezdom festivala Tigom popeće se i Cetinjanin DJ Vesko Vujović.

DJingom se bavi od 14 godine, a rezident je Skotskog paba Akademija. Iako mu studije oduzimaju dosta vremena Vesko ipak uvek nađe slobodno vreme za DJing i produkciju, a publika na Refresh festival imaće prilike da uživa u setu koji je prošaran Tech House, Funky House, Minimal Techno.

Miks koji je Vesko poslao za Refresh takmičenje možete poslušati na ovom linku.

 

 

 Vreme je za Refresh festival 2012!

Tiga

 

Čast da zavrti svoje ploče pred nastup sjajnog dvojca Christiana Varele i Marco Baileya kao i novosadskog DJ maga Vladimira Aćića, drugog dana Refresh festivala pripala je još jednom Cetinjaninu, DJ Momu Grujiću.

DJingom je počeo da se bavi pre više od šest godina, a do sada je imao veliki broj nastupa širom Crne Gore. Odan tehno bitu, Momo u svojim setovima veoma često voli da eksperimentiše, a veoma često njegovi nastupi su prožeti melodijom tech house zvuka.

Miks sa kojim je Momo poslao za Refresh takmičenje možete poslušati na ovom linku.

 

 

Vreme je za Refresh festival 2012!

Cristan Varela

 

Treće, finalne večeri festivala, na pozornicu će se pored DJ DaniloK i italijnskog tandem Nic Fassana i Steve Foresta, popeti i DJ iz Bosne i Hercegovine, Garofalo aka Serial.

Kao prošlogodišnji pobednik konkursa EXIT MUSIC Conference, Garofalo je imao priliku da prisustvuje master kursevima Josha Winka, Tima Exile, Laidback Luka, Moderata, Jonty Skrufa i sarađuje sa ovim vrsnim umetnicima.

Garofalov miks za Refresh takmičenje možete poslušati na ovom linku.

 

 Vreme je za Refresh festival 2012!

Nicola Fasano i Steve Forest

 

Drugoplasirani takmičari Refresh DJ Superstar takmičenja, koji su osvojili ulaznice za sva tri dana festivala, su:

DJ Fahrudin Krcić
– http://www.mixcloud.com/funkrudin-krcic/refresh-festival-2012-competition-fahrudin-krcic/

DJ Marko Valentini
– http://www.mixcloud.com/DJMarkoValentini/refresh-festival-2012-competition-mark-v/

DJ Boto X
– http://www.mixcloud.com/DjBotoX/budo-sukovic-live-mix-29082012-refresh-festival-contes/

 

 Refresh festival 2012

Refresh festival 2012

 

 

Ulaznice

Cena trodnevne ulaznice za Refresh festival iznosi 25 eura. Jednodnevne ulaznice koštaju 10 eura i moguće ih je kupiti i tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

Ulaznice će moći da se kupe na sledećim prodajnim mestima:

Kotor – Caffe bar AS, Trg od oruzja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI  (info pult Delta City)
Refresh

Refresh festival tokom prethodnih pet godina postao je prepoznatljiv brend koji privlači publiku iz cele Evrope posebnom atmosferom i energijom koju čine more, vrhunska produkcija i pažljivo selektovana DJ imena.  

Prethodnih godina na festivalu su nastupali najbolji svetski DJi među kojima su Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Darren Emerson, Sharam, a festival svake godine posjeti preko 10.000 posetilaca.

Više informacija o festivalu može se pronaći na:
www.twitter.com/RefreshFestival
www.facebook.com/refreshfestival