Home

VESTI

Uskoro Summer3p 2011

No Comments Festival

Uskoro Summer3p 2011Ovogodišnji, deveti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 21. do 24. jula na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Kollektiv Turmstrasse (Nemačka), Slyde (Engleska), Mihai Popoviciu (Rumunija), Murko (Slovenija), Sex Shop Boys (Mađarska), Roby Deep (Slovenija), Dandy (Mađarska) i Danza Macabra (Slovenija).

 

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

 

 

 "Summer3p" od 21. do 24. jula

"Summer3p" od 21. do 24. jula

 

I ove godine skrećemo pažnju na dve važne kampanje – Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić. Tokom festivala održaće se više radionica: Radionica reciklaže, Muzička radionica za decu, Ekološka i Audio radionica, kao i Likovna i Sportska radionica.

 

Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala. 

 

 

 "Summer3p" od 21. do 24. jula

"Summer3p" od 21. do 24. jula

Posebno smo ponosni na nove projekte: angažovani teatarski komad Mili, Džek i razigrani mačak, u kom će učestvovati đaci subotičkih osnovnih škola, zatim multimedijalni projekat zaštite i očuvanja kulturne baštine Nasmeši se Subotici kroz koji će posetioci festivala upoznati istoriju upečatljivih delova grada Subotice, kao i instalaciju umetnika iz Milana Želimira Barića – Video morfna pneumatička struktura koja teži buđenju ekološke svesti kod savremenog čoveka, crpeći inspiraciju iz ulične umetnosti.

 

 

Posetite zvaničnu prezentaciju:

www.summer3p.org