Home

VESTI

Tuborg Green Fest – prodajna mesta

No Comments Festival

Oni koji ulaznice za Tuborg Green Fest naruče u predviđenom roku imaju još 7 dana za uplatu.

Svi koji su registracijom u aplikaciji na www.exitfest.org kupili ulaznice, moći će da ih preuzmu nekoliko dana pred festival, na mestima predviđenim za to, a mesto i vreme zamene vaučera za ulaznice naknadno ćemo objaviti na www.exitfest.org. Kupcima ulaznice za Tuborg Green Fest koji su kupili i ulaznice za Exit, kurirska služba će ulaznice za oba događaja isporučiti na adresu koju su prijavili u aplikaciji.

Redovna prodaja ulaznica za Tuborg Green Fest počinje 15. aprila u 9 časova. Online promotivna prodaja ulaznica ovim se završava , a ulaznice po ceni od 2090 dinara za parter i 2490 dinara za tribine možete kupiti na sledećim prodajnim mestima:

Beograd

Novi Sad

Niš

Od utorka, 15. 4. 2008. Od četvrtka, 17. 4. 2008. Od četvrtka, 17. 4. 2008.
Biletarnica Beogradske Arene IPS, Zmaj Jovina 15 IPS, Obrenovićeva 39
Mamut Megastore, Sremska 2   Mamut – TC Mercator, Vizantijski trg 1
Knjižara Akademija, Knez Mihailova 35    
IPS Mercator, Bulevar umetnosti 4    
IPS Super Vero, III Bulevar 86a    
Mamut – TC Verano , Ruzveltova 33    
Mamut – Tc Delta City , Jurija Gagarina 33    
Bilet Servis, Trg republike 5    

 

*****************************

Tuborg Green Fest, jednodnevni muzički festival, koji organizuju State Of Exit, Live Nation i Tuborg, biće održan u sredu, 2. jula 2008. godine u Beogradskoj Areni.

Na ovogodišnjem, drugom izdanju Tuborg Green Fest festivala nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih bendova iz Velike Britanije, Franz Ferdinand, latino-američke hip-hop legende sa Zapadne obale, Cypress Hill i The Raveonettes, trenutno najaktuelniji danski rok sastav.

Line-up

Franz Ferdinand

Za sada osim za Tuborg Green Fest najavljeni samo na još tri festivala, Franz Ferdinand vreme provode na probama i radom na novom albumu, najavljenom za oktobar ove godine.

Nastup Franz Ferdinand na festivalu EXIT 06 proglašen je, po izboru 15 kritičara web magazina Popboks, za najbolji koncert 2006. godine. „Furiozna i tehnički besprekorna svirka, obojena potpuno suvislim šepurenjem, pokazala je suštinu grupe: u slučaju Franz Ferinanda rock 'n' roll je prvenstveno zabava, ali zabava koja podrazumeva vanserijsko razumevanje pop kulture i retko visoku dozu sposobnosti da se njeni mehanizmi i njeno nasleđe upotrebe na svež, samosvojan način.” – pisalo je u obrazloženju ovakvog izbora.


Cypress Hill

Bez obzira na trenutne aktivnosti, najave i kritiku, ovo je zasigurno jedan od onih bendova koji gde god da se pojave imaju ogromnu bazu fanova, koji dobro znaju da momci sa zapadne strane sa sobom donose užarenu atmosferu.

Ovdašnja publika imala je priliku da na četvrtom Exitu prisustvuje njihovom nastupu, a jedna od najboljih žurki i ubedljivo najveća poseta do tada zabeležena je upravo na ovom koncertu. "Srbijo! Ti STVARNO znaš da se zabavljaš!" uzvikivao je B Real prenoseći oduševljenje benda.

The Raveonettes

The Raveonettes su krajem prošle godine izdali svoj četvrti studijski album "Lust, lust, lust" a 2008. godinu obeležiće turneja u okviru koje će obići i dobar deo Evrope. S nestrpljenjem očekujemo 2. jul kada će nam se neumorni dvojac predstaviti u Beogradskoj Areni, sa novim albumom i najvećim hitovima sa prethodna tri.

Vreme je za malo kreativne buke, ogoljenih emocija, neimenovanog nemira i mnogo, mnogo dobrog, neobičnog, istovremeno tako old fashion i tako svežeg rock'n'roll-a.

 

 

Izvor:

Exitfest.org