Home

VESTI

Traumer stiže na GETEXITED @ NHF

No Comments Festival

Traumer stiže na GETEXITED @ NHF 201611. juna u rovovima niške Tvrdjave vas očekuje jubilarno, 5. izdanje NHF-a, ovoga puta uz pomoć najboljeg evropskog – Exit Festivala, stiže Traumer!
  

Uz Traumera će nastupiti i domaća podrška Lea Dobričić, Dimiz, Dos Padres i Nic Lawyer! Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji do četvrtka. Na ulazu će biti 700 din, dok je VIP narukvica 1200 dinara. Takodje u okolnim gradovima su formirana prodajna mesta:

   

Prodaja ulaznica:
Niš – Hedonist Cafe / CLOCK Travel
Kruševac- Cafe Arabika
Novi Pazar- Cigla Cafeclub
Zaječar – Jazz cafe 019
Kraljevo- Exit Caffe
Leskovac – Kafana "Istorija"
Prokuplje- Fabrique
Soko Banja- Caffe Club Vertigo

 

FB Event: www.facebook.com/events/647644522056348

 

 

 Traumer stiže na GETEXITED @ NHF 2016

Traumer stiže na GETEXITED @ NHF 2016

 

 

Traumer / Desolat Music Group / Scryptom

Kada je reč o elektronskoj muzici pariška škola nije izgubila svoju izvrsnost. Njegova istrajna svetla nastavljaju da privlače-kao i da konstantno pobuđuju-sve više i više muzičara iz zemlje ka njemu, iako samo nekolicina najveštijih uspe da se zadrži tamo.

Romain Reynaud aka Traumer je jedan od njih. Oštrouman učenik je napustio komfornu toplinu Avinjona i zagazio duboko u prestonički uzavreo život.Nekoliko godina je predan svojoj strasti i izazvao je oduševljenje, što mu je pružilo mogućnost da posveti potpunu pažnju produkciji. Pod prijateljskim krilima IRM kuće, koja je prva i primetila njegov talenat, nekoliko prijatelja eksperta produkcije i ohrabrujuće kritike, mladi producent nastavlja da radi i izbacuje nove materijale lagano oscilirajući između žanrova, čime je već osvojio većinu "očeva" elektronske scene.

Diskografija ovog Francuza zavetuje se na dinamičnost: u nekoliko godina dokazao je svoju raznolikost, kreirajući hladan, žestok, beskompromisan tehno kao i melodičan, džez deep house, umilan i mek, zvučan. Traumerova muzička okretnost je odraz njegove kreativnosti i njegovog tehničkog masteringa. Kombinujući žanrove, prelazeći iz meke, nežne produkcije na direktne, ekstatične tehno trake, uspeo je da sagradi bogat i jak repertoar, davajući svojim live nastupima jednoglasno odobravanje u prestižnim klubovima kao što je Rex u Parizu i obezbedilo mu je značajnu podršku ostalih kolega muzičara.

www.pro.beatport.com/artist/traumer/100350
www.residentadvisor.net/dj/traumer
www.soundcloud.com/traumer

 

 

Traumer stiže na GETEXITED @ NHF 2016

Traumer stiže na GETEXITED @ NHF 2016

 

 

Lea Dobricic / Elrow Music/ Serbia

Pobednica Burn Studios Residency takmičenja 2013, rezident u prestižnom Ibiza klubu – Privilege, kao i Elrow partija na Ibici i u Barseloni.

Ona je harizmatična, veoma talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005. godine i napravila je bum u poslednjih nekoliko godina, nastupajući u najprestižnijim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme, ona deli miks pult sa mnogo važnim imenima u elektronskoj muzici, kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola i mnogi drugi.

Ona vrti zaraznu mešavinu deep house, tech house, minimal i techna, uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom i donosi svežinu i neverovatnu energiju na jedinstven način.

Identična energija se oseća u njenoj produkciji, i dokazala je svoj talenat u maju 2010. godine, osvojivši prvo mesto među stotinama prijavljenih na Remix Contest "Stefano Noferini – Papi". Remiks je objavljen na Deeperfect etiketi.

Od tog trenutka ona uspostavlja saradnju sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Elrow Music, Bosphorus Underground Recordings, Italo business, Freshin, Lovable Fairy Tale.

Ona je uvek posebna, a njena muzika izaziva intenzivne emocije i vrhunski muzički doživljaj.

www.residentadvisor.net/dj/djleadobricic
www.pro.beatport.com/artist/lea-dobricic/131421
www.soundcloud.com/leadobricic