Home

VESTI

The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

No Comments Festival

The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

Miljenici hrvatske publike, vlasnici svetskih hitova „Lola's Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“…

Britanske legende house muzičke scene The Shapeshifters otvaraju 28. jula drugo izdanje After Beach festivala kojeg se ovog leta odvija pod zastavicom AXE mirisa. 

 

Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa krem house scene Norman Doray, ali i Tom Novy. Celi festival pratiće prepoznatljiva AXE mirisna kulisa koja će After Beach festivalu dati sasvim novu dimenziju.

Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je prije 8 godina započeo s after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svet i okupirale zanimanje svetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya.

 

 

 The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

 

Mladi iz celog sveta, ples pod sunčanim nebom, nasmejana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije letne destinacije za mlade u Europi“.

Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je lestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog sveta.  
Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. jula na zahtev publike po drugi put nastupaju vlasnici svetskih mega hitova „Lola's theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS.

Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. jula, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. jula.

 

 

 The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

 

“Prošle godine na After Beach festivalu zabrinuli smo se da će kiša pokvariti festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se – samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svetu-  izjavili su THE SHAPESHIFTERS u susret dolasku u Hrvatsku.
.
THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 28. srpnja) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitovima „Lola's Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“-  pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka i osvojili prestižna mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama.

„Lola's Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea.

 

 

 After Beach festival

After Beach festival

 

Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspešnicom proveo nedelje i nedelje na prvom mestu UK liste. A onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podijumi ožive u ritmu The Shapeshiftersa.

Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon letnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu.

The Shapesshifters danas uvelike potpomažu nove talentirane producente, a GRAMOPHONEDZIE su pravi dokaz njihovog velikog uticaja na „dance sceni“.

 

 

 The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

The Shapeshifters danas otvaraju After Beach festival 2011

 

ULAZNICE ZA AXE AFTER BEACH FESTIVAL KUPITE  U EVENTIM-u PO PROMOTIVNOJ CENI OD 15 EUR-a (110kn)  OD PETKA 18.02.2011. ( www.eventim.hr).

PAPAYA klub nalazi se u mestu Novalja na ostrvu Pagu. Prekrasna peščana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom delu sveta.
 
Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smešten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drveta, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja.

Za nastupe brojnih svetskih DJ zvezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uslove pa tako klub ima najbolju vizuelnu i zvučnu kulisu u ovom delu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane muzike.

Klub već osam godina promoviše isključivo urbanu muziku, i spada u sam vrh svetske muzičke scene.  

O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svetskih DJ zvezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.

Samo prošle godine plažu Zrće posetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.