Home

VESTI

The Garden u Zadru ugošćuje deo The Garden Festivala

No Comments Festival

The Garden u Zadru ugošćuje deo The Garden FestivalaZa vreme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u muzici za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi.

  

Prekrasni lounge bar na otvorenom jedna je od lokacija festivala, ulaz je besplatan, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta "art of raw".
 

The Garden Zadar bar već dvanaestu sezonu obeležava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na celoj našoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zracima sunca ili u miru hlada tik do mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mesto je to koje živi tekom celog dana, od jutra do mraka.

Svakog leta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svetsku publiku, a kao sastavni deo The Garden Festivala, prostor u Zadru je mesto od kuda je sve krenulo i gde se ideja o festivalu razvila. Od 1. do 8. jula 2015.  jubilarno deseto, ujedno i poslednje izdanje The Garden Festivala, održaće se u Tisnom gde će još jednom na odličnoj lokaciji uz sjajan lineup i intimniju atmosferu ujediniti muzicke istomišljenike iz celog sveta. Svake godine i u Zadar pristigne dašak festivala, a prekrasni lounge bar jedna je od lokacija na kojoj nastupaju sjajni izvođači. Ulaz je uvek slobodan, a celu sezonu obilježiće popis pomno biranih DJ-eva.

U četvrtak, 2. jula, u The Garden Zadru nastupit će No Fakin DJs i Mick Jones. Pre nego se zapute na The Garden Festival, No Fakin tj. Kwinzola i DJ Illson će nas počastiti setom koji tera na zabavu uz hip-hop, funk, soul, disco, reggae zvuke. Mick Jones, također iz Liverpoola, će im se pridružiti iza pulta, a njegova kolekcija vinila paše uz morski ugođaj. Stuart Patterson iz londonske Faith ekipe dolazi u The Garden Zadar u nedjelju, 5. jula. Jedan od najvažnijih osoba londonske scene ujedno je DJ, promoter, te ima svoju izdavačku kuću, a u potrazi je za pravom house muzikom koju će nam predstaviti pod zvezdama. U utorak, 7. jula, u goste dolaze Paul Kaminski i Lee Fisher koji zajedno čine Discomendments. Birminghamski DJ i producentski duo ima nameru muzicku pozadinu učiniti eklektičnom i spojiti razne žanrove, a Paul i Lee kao kultna imena Birminghama u Zadru će predstaviti svoju house, disco i alternativnu selekciju. Svima se priključuje Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom. Kao rezident DJ The Garden Zadar Bara i kreator njegovog muzickog programa, Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podijum, ali i odabir izvođača, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Ulaz je slobodan, a sve počinje od 20:00 sati.

Odlična ponuda vina, koktela i svežih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuvanja i od samo svežih sastojaka, ćete moći probati kroz celu sezonu. Reč je o jedinom restoraju sirove i veganske hrane u Dalmaciji, ali i regiji, a koncept ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumevanju prirode i održivom načinu života.

Cela sezona u The Garden Zadar Lounge Baru biće praćena muzickom selekcijom odličnih gostiju, a oni će se priključiti resident DJ-u Bobby Beigeu koji svaku večer bira zvučnu kulisu The Garden Zadar lounge bara.
 
2. jula – No Fakin i Mick Jones (The Garden Festival)
5. jula – Stuart Patterson(Faith UK)(The Garden Festival)
7. jula – Paul Kaminski and Lee Fisher (The Garden Festival)
10. jula. – Neil Diablo (El Diablos Manchester UK)
13. jula –  All Day Session with Joe's Bakery & Guests (UK)
31. jula i 1. avgusta – Albin Lindstrom(Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender UK)
7. i 8. avgusta –  Andy Wilson (Ibiza Sonica Radio,Ibiza ,Es)
28. avgusta – DJ Basso (Growing Bin Records,Hamburg,DE)

 

 

 The Garden u Zadru ugošćuje deo The Garden Festivala

The Garden u Zadru ugošćuje deo The Garden Festivala

 

 

The Garden Festival

Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisnood 1.-8. jula 2015. odlazi s velikim praskom i to najbolje opisuje odličan popis gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili pak Nightmares on Wax. Poznat je potpuni raspored The Garden Festivala po danima koji je dostupan na stranici  www.thegardenfestival.eu/timetable.

The Garden Festival ima glavnu pozornicu koja je smeštena samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smešten na plaži na kojoj je muzika prisutna od podneva do 2 sata ujutro, ali i treća pozornica skrivena među maslinama. Na terasi restorana, na samom ulazu na festival, postaviće se The Terrazza, a vikendom Sunrise Sessions omogućuju da dočekate dan uz odličnu muzicku pozadinu s Beach stagea. Dva puta dnevno brodovi Argonauthy i Barba Ive ugošćuju svetske DJ-eve, a klub Barbarella's na otvorenom, smješten u Pirovcu, drugi je dom The Garden Festivala na kojem se održavaju zabave pod zvezdama, sve do zore. Prekrasni The Garden Zadar bar, s pogledom na more i zadarske bedeme, nedavno je otpočeo svoju 12. sezonu, a za vreme trajanja The Garden Festivala i u baru vas očekuje program od 20 sati, te je ulaz besplatan.

Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala, što je oduvek bilo njegovo obeležje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica za regiju. Omogućene su snižene cene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Nedeljna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cene su 90, 120, odnosno 200 kuna, zavisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sastavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

Nasleđe The Garden Festivala se nastavlja. Uz već poznate festivale koji se odvijaju na lokaciji The Garden Tisno – Electric Elephant, Stop Making Sense, Soundwave i SunceBeat, iduće godine se porodici priključuje Love International.

The Garden Zadar
Bedemi zadarskih pobuna BB, Zadar
www.facebook.com/TheGardenZadar

The Garden Festival
The Garden Tisno, Petrića Glava 34, 22240, Tisno
www.thegardenfestival.eu
www.facebook.com/thegardenfestival
www.instagram.com/thegardenfestival
www.twitter.com/thegardenfest
www.watchthegardengrow.eu
www.thegardentisno.com
www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque
Info: info@thegardenzadar.com   
Apartmani: apartments@thegardentisno.com
Kampiranje: camping@thegardentisno.com   
Smeštaj u Tisnom: accommodation@thegardentisno.com