Home

VESTI

Terraneo vodi tvoje drustvo na festival!

No Comments Festival

Terraneo vodi tvoje drustvo na festival!Terraneo festival objavljuje početak prodaje promotivnog paketa ulaznica i akciju 3-2-1. Svi posetioci koji kupe 3 kompleta ulaznica, četvrti komplet dobijaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp! Ova akcija traje do 4. jula na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije!

   

Trenutna cena kompleta festivalskih ulaznica iznosi 70 evra, a kamp ulaznica 30 evra za pet dana boravka u kampu sa uključenim svim taksama. U prodaji je takođe i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj ceni od 30 evra i ova cena važi samo do rasprodaje promo paketa. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.
  

'Želimo svima da omogućimo da posete Terraneo i uživaju u odličnom muzičkom programu jer mi iskreno verujemo u ovo što radimo i želimo da svi budu deo našeg festivala i u njemu učestvuju. Duh Terraneo festivala je nešto što se mora doživeti, ali smo svesni ekonomske situacije u kojoj se svi nalazimo. Znamo da će zato ova akcija najviše obradovati naše najmlađe posetioce koji ujedno imaju i najmanje finansijskih mogućnoti“, rekao je Tomo Ricov, direktor Terraneo festivala.

Ovom akcijom Terraneo festival vam omogućava da po znatno povoljnijim uslovima uživate u koncertim sastava The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc i na desetine drugih izvođača, a da bi ovo bio zaista nezaboravano letovanje ove godine smo vam pripremili Terraneo beach!

Terraneo beach je velika novost ovogodišnjeg izdanja Terranea, a smeštena je u skrovitoj morskoj kasarni Minerska u kojoj se snimao kultni film “Kako je počeo rat na mom otoku”. Uz Terraneo caffe bar, pozornicu s dj-programima i raznovrsnim radionicama i predavanjima, to će biti idealno dnevno mesto za kupanje, druženje, opuštanje i zabavu svih posetioca festival.

 

 

 Terraneo vodi tvoje drustvo na festival!

Terraneo vodi tvoje drustvo na festival!

 

 

Treći po redu Terraneo festival održaće se od 07. do 09. avgusta u Šibeniku a na festivalu su potvrđeni nastupi sastava The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four i mnogih drugih.

Sve dodatne informacije o prodaji uklaznica, kampu, smeštaju i izvođačima možete naći na zvaničnom sajtu festivala www.terraneofestival.com

Terraneo vodi tvoje društvo na festival!!!
Počinje akcija 3 – 2 – 1 =  kupi 3 festivalske ulaznice – dobiješ 2 kamp i 1 festivalsku ulaznicu gratis