Home

VESTI

SWF: Aly & Fila 14. februara na “Poglavlju 2”

No Comments Festival

SWF: Aly & Fila 14. februara na "Poglavlju 2"˝Poglavlje Jedan˝ 7. decembra još uvek nije održano a iz Serbia Wonderland-a stiže novo iznenađenje vezano za 14. februar i ˝ Poglavlje Dva ˝ zagrevanja za Open Air 2014. Nakon objave Simon Patterson-a kao prvog Headline-era za 14. februar u Srbiju po prvi put stiže poznati svetski trance duo Aly & Fila!
 
U pitanju su najuspešniji egipatski DJ-evi i producenti. Na svetsku trance scenu su kročili 2003. godine svojim prvim pesmama poput ˝ Eye of Hours ˝ i ˝Spirit of Ka ˝ a jedan od najvećih hitova  je svakako ˝We Control the Sunlight˝ koji je proglašen za traku godine u ˝A State of Trance˝ radio šou Armin van Buuren-a.

  

Trenutno se nalaze na 20. mestu TOP 100 DJ liste prestižnog svestskog magazina ˝DJ Mag˝ i svojim nastupima oduševljavaju preko milion ljudi godišnje nastupajući u najprestižnijim svetskim klubovima i festivalima poput EDC- Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley… Ove godine su nastupali na ˝ A State of Trance 600 ˝ događaju na kom nastupaju već 7 uspešnih godina što ih čini jedninstvenim uz zvezde Armin van Buuren-a i Markus Shulz-a. Poznati su i po svom čuvenom ˝ Future Sound of Egypt ˝ radio šou i trance događaju, a pod istim imenom su osnovali i ˝etiketu˝ u okviru čuvenog Armada Music-a.

Organizatori ovom prilikom  ističu:

˝Hvala svima koji su podržali Serbia Wonderland Festival kao projekat Festivala Budućnosti. Čast nam je što ćemo imati priliku da ugostimo veliko ime kao što su Aly & Fila. Naknadno ćemo obajviti još 2 poznata svetska DJ-a koji će nastupati 14. februara. Očekujemo i veliki broj posetioca iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Rumunije, Bugarske… Ovo predstavlja drugi korak ka ostvarenju zajedničkog cilja – OPEN AIR – 2014. ˝

 

 

 SWF: Aly & Fila 14. februara na "Poglavlju 2"

SWF: Aly & Fila 14. februara na "Poglavlju 2"

 

 

Ulaznice za ˝ Poglavlje Dva ˝ 14. februara će se od 08. decembra naći u petprodaji na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a Prvih 500 karata moći će da se kupe po promotivnoj ceni od 890 dinara. Nakon toga će u prodaju biti pušteno još 1 000 karata po ceni od 1 000 dinara. Dalja cenovna politika će biti : 1 190 din. do 31.12 ; 1 300 din. do 01.02. i 1 500 dinara do 14.02.Događaj će biti održan na Beogradskom Sajmu. Više informacija na www.serbiawonderland.com  i www.facebook.com/serbiawonderlandfestival.