Home

VESTI

Sven Väth otvara ULTRA Europe!

No Comments Festival

Sven Väth otvara ULTRA Europe!Najveći međunarodni događaj u istoriji ULTRA Europe počinje ovog četvrtka u Splitu.

 

Veliki party otvaranja biće održan u splitskom Giraffe Palm Beach Klubu gde će posetioce zabavljati neki od najjatraktivnijih DJ-a na čelu s Umekom, Restlessom… Ipak, glavno ime opening partija ovogodišnje Ultre biće legenda elektronske muzike – Sven Vath.

 

Ovogodišnje izdanje Ultra Europe će po mnogo čemu biti senzacionalno. Uz dosad najavljena imena koja predvode gotovo svi ponajbolji svetski izvođači, od ovog četvrtka kreće treća po redu party ludnica za više od 180.000 posetilaca iz preko 130 zemalja sveta. Početak događanja obeležiće veliki party u prostoru Giraffe Kluba u Splitu gde će biti održan warm up event uz velika iznenađenja i ultimativni provod za sve posetioce.

Nastup Svena Vatha u četvrtak izaziva veliko interesovanje ljubitelja elektronske muzike. Reč je o DJ-u koji je u Nemačkoj tokom osamdesetih godina napravio muzičku revoluciju. Na sceni je tri decenije, a sredinom 90-ih je pokrenuo seriju partyja pod nazivom Cocoon. Radi se muzičkoj legendi koja je rasplesala milione ljudi širom sveta i koji predstavlja opštu kulturu za svet elektronske muzike.

 

 Sven Vath otvara ULTRA Europe!

Sven Väth otvara ULTRA Europe!
 

Osim uvodnog partyja, u prostoru Hemingwaya u Splitu, koji je od ove sezone specijalno preuređen i preimenovan u Giraffe klub, događanja i nastupi će se održavati tokom celog vikenda. Tačnije, od četvrtka sve do ponedeljka ujutro. Tokom četiri dana za DJ pozornicom u Giraffe klubu smenjivaće se redom Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Sven Vath koji nastupaju u četvrtak tokom partija otvaranja. U narednim danima slede Alex Ranerro, Tube&Berger, Dosem, Sebastian Leger, Umek Coyu, Uto Karem. Subotu i nedelju će obeležiti Christian Varela, Nicole Moudaber, Anna, Rub A Dub, Okac & Jock B2B, Galinac Galinac & Jolly Joke, Astralis, Angry Beats, Deep Deer i gosti iznenađenja.

Organizatori Ultra Festivala su svim posetiocima, kojih se ove godine očekuje preko 180.000 iz celog sveta, osigurali još bolji sadržaj uz bogat i nikad atraktivniji lineup, počevši od događanja u samom Giraffe klubu, pa do celokupnog line-upa ovogodišnje Ultre. Atraktivan prostor Giraffe kluba prima nekoliko hiljada posetilaca obzirom na svoj koncept i veličinu prostora. Svi posetioci koji se ovaj vikend nađu u Splitu imaće jedinstevnu priliku uživati u vrhunskoj zabavi Giraffe kluba i celokupnih događanja ovogodišnje Ultre.