Home

VESTI

Sven Vath otvara GetEXITed turneju

No Comments Festival

Sven Vath otvara GetEXITed turnejuRegionalno povezivanje najvećih muzičkih manifestacija koju je Exit tim pokrenuo prošlegodine u saradnji sa klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa vodećih svetskih i regionalnih izvođača.

Prvi regionalni turistički pilot projekat usmeren ka svetskom tržištu, a čiju će turneju po regiji, od Novalje i Dubrovnika preko Bihaća do Novog Sada i Beograda popratit i ugledni novinar Times-a.

 

Get EXITed „Music festival“ @ Papaya club, Novalja, Croatia  01-04.07.2010.
Na Get EXITed muzičkom festivalu u petak 02. jula igraćemo ćemo uz svetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. jula uz regionalne zvezde Umeka i Gramophonedzie, Dj Enemyija, Dj Acica, Dj Fanatica i dr.
 
Muzičko putovanje u Papayi u četvrtak 01. jula otvoriće humanitarna akcija „Ambasadori regije u borbi protiv droge“ čija
su zaštitna lica: Ivana i Marija Husar, Marko Milićević Gramophonedzie, Dj Ačić, Ivo Karlović, Novak Đoković i Maja Čengić.
 
 

Sven Vath otvara GetEXITed turneju
Sven Vath otvara GetEXITed turneju
 
 

Get EXITed regionalna turneja:
Početak uzbudljivog Get EXITed putovanja započeće u jednom od najboljih evropskih klubova – klub Papaya na plaži Zrće.

 

Get EXITed muzički festival u Papayi rezultirao je eksplozijom nastupa vodećih regionalnih i svetskih izvođača. Na Get EXITed muzičkom festivalu u petak 02. Jula plesaćemo uz svetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. Jula uz regionalne zvezde Umeka i Gramophonedzie.

 

Muzičko putovanje u Papayi u četvrtak 01. Jula otvorit će humanitarna akcija ”Ambasadori regije protiv droge” u sklopu koje će biti prikazan film ozavisnosti  ”Kriva je”, koji je ove godine dobio nagradu publike na zagrebačkom festivalu dokumentarnog filma Dox.

 

Nakon muzičkog doživljaja na najpopularnijoj plaži u Hrvatskoj, Get EXITed putuje na druženje sa filmskim zvezdama u sklopu Libertas film festivala u Dubrovniku, koji već sada uživa svetski renome publike i kritike. Muzički doživljaj filmske manifestacije u Dubrovniku zaokružiće veliki Get EXITed event sa  posebnim gostima iznenađenja poslednjeg dana filmskog festivala koji će se održat 06.07.2010.

 

 

 Get  EXITed

Get EXITed

 

Get EXITed „Back to Nature“ Bihać:
Nakon zabave i filma U Dubrovniku, vesela posada Get EXITed projekta putuje u prirodnu oazu grada Bihaća.

 

Uz potporu grada Bihaća Get EXITed regionalno putovanje u dva dana od 05.-07.07.2010. dobiće svoje „Back to Nature“ izdanje na 3 lokacije: Una Aqua Centar (otoci na rijeci Uni), klub Olympico i gradsko kino Bihać.

 

U dva dana nezaboravnog sportskog, kulturnog i zabavnog programa uživaćemo u bogatom programu Exit tima, kluba Papaye, Libertas film festivala, MTV-ija i humanitarne kampanje Ambasadori regije protiv droge čiji su počasni ambasadori: tenisači Novak Đoković i Ivo Karlović, muzičari Ivana i Marija Husar ali i Dj-evi  i producenti Marko Miličević Gramophonedzie i Vladimir Aćić. Za BiH počasna ambasaddorka kampanje je mlada TV voditeljica Maja Čengić.