Home

VESTI

Sve je spremno za INmusic #11!

No Comments Festival

Sve je spremno za INmusic #11!Pred nama je novi INmusic festival i sve je spremno za 3 dana vrhunske muzike i zabave.

   

U ponedjeljak 20. juna u 16:30 otvaraju se vrata dugoočekivanog 11 izdanja festivala! Prvi nastupi počinju u 17.00 sati, a nakon što se svetla glavne pozornice ugase zabava se nastavlja na dance partijima na nekoliko lokacija na otoku Mladosti. Na službenim stranicama festivala nalazi se i kompletna satnica kako bi posetioci mogli isplanirati svoje najbolje INmusic iskustvo.
 

Tokom sva 3 dana, 20., 21. i 22. juna, na INmusicu nastupiće niz sjajnih stranih i domaćih izvođača, a osim toga festival nudi i mnoštvo popratnih sadržaja. Svakog dana održava se po jedna monodrama u malenom festivalskom kazalištu INteatru, a posetioci će takođe moći pokazati svoj talent u sviranju Guitar heroa, karaokama i mnogim drugim aktivnostima.

 

Prvi kamperi već su se smestili i odomaćili u prekrasnom festivalskom kampu smeštenom na dva jarunska otoka otvorenom od petka, 17. juna. Neki od kampera su dugogodišnji gosti, a svake godine ima i sve više novih zaljubljenika u INmusic festival. Iako muzicki program INmusica počinje tek sutra, kamperi se već sada zabavljaju uz razne aktivnosti i muziku.

Sve ulaznice na festivalskom se ulazu menjaju za festivalske narukvice. Posetioci se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer tada prestaju biti važeće. Organizatori mole posetioce da se pridržavaju standardnih festivalskih pravila koja se nalaze na web stranici INmusic festivala te na poleđini ulaznice.

 

 

 Sve je spremno za INmusic #11!

Sve je spremno za INmusic #11!

 

 

Zahvaljujući saradnji s OTP bankom Hrvatska na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića. Kako bi posetioci u svakom trenutku bili informisani šta se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Za nezaboravno jedanaesto izdanje INmusic festivala pobrinuće se Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, Barns Courtney, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi!

INmusic festival održava se od 20. do 22. juna 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz podrsku Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za INmusic festivala mogu se uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj, a bit će dostupne i na festivalskim blagajnama. Cena festivalske trodnevne ulaznice je 349 kuna, kamperska je 250 kuna, a jednodnevne ulaznice biće dostupne na ulazu za 300 kuna. Više informacija o festivalu na www.inmusicfestival.com.