Home

VESTI

Sutra počinje Tuborg Green Beat

No Comments Festival

Dvodnevni „Tuborg Green Beat festival“ startuje večeras na Kalemegdanu, a najveća ekskluziva biće subotnji nastup r’n’b zvezde Kelis, kojoj će to biti prvi nastup u Srbiji…

Dvodnevni „Tuborg Green Beat festival“ startuje večeras na Kalemegdanu (tereni Košarkaškog kluba „Partizan“), a uz garantovano dobru organizaciju i ambiciozni muzički program, budite spremni i na iznenaÄ‘enja, budući da svi izvoÄ‘ači stižu sa svojim svežim projektima.

Novi album benda „Asian Dub Foundation” pod nazivom „Punkara” trebalo bi da bude objavljen 6. oktobra, a zanimljivost je da je specijalni gost na ovom izdanju Igi Pop, koga ćemo već sledeće nedelje slušati na „Jelen Pivo Live Festu”. Pop je pristao da ponovo snimi vokale za hit „No Fun” sastava „The Stooges”, u obradi „Asiona”, koje smatra „najboljim live bendom u protklih 30 godina”. Inače, na albumu će učestvovati i Judžin Holc iz sastava „Gorgol Bordello”, koji smo slušali na „Exitu 08”.

Ipak, verovatno najveća ekskluziva ovogodišnjeg „Green Beata” biće r’n’b zvezda Kelis, s obzirom na to da će imati svoj prvi nastup u Srbiji. Ona je peti studijski album najavila za sledeću godinu, a u Beograd dolazi sa albumom „The Hits”, objavljenim u martu kao rezime dosadašnje karijere

IzmeÄ‘u brojnih nastupa širom sveta, DJ Sasha, svakako jedan od favorita britanske elektronske scene, za ovu godinu je uspeo da priredi dve kompilacije. „The emFire Collection: Mixed, Unmixed & Remixed” objavljena je u aprilu i na dva diska sarži remikse Sašinih trekova „Coma“, „Park it in Shade“, „Who Killed Sparky?“ i „Mongoose“.

Mada za kraj godine i Satoši Tomi sprema novi album, njegovo poslednje izdanje je deveti deo „Renaissance: The Masters Series”, a prati ga upravo Dejv Siman, koji je u razgovoru za „24 sata” najavio „euforiju na densfloru”.

Ulaznice je još moguće nabaviti po cenama od 1.200 dinara za jedno veče, odnosno 2.000 komplet.

Poklanjamo karte za Green Beat
Uz saradnju sa organizatorima, Clubbing.rs portal deli 3 kompleta za oba dana festivala Green Beat. Potrebno je poslati mail (sa Vašim imenom, prezimenom i telefonom) na [email protected] i da držite pesnice.

 

 

Vidimo se tamo!!!