Home

VESTI

StandUp Fest 2011

No Comments Festival

StandUp Fest 2011

Dajemo na znanje da se na jesen „kuva“ još nešto osim novih cena i svetskih kriza – održava se prvi festival stand up komedije u Srbiji!

Ime mu je StandUpFest 2011, a tepamo mu Prvi srpski ustanak. Ako odbacite prve asocijacije na nasilno zbacivanje tuđinske vlasti ostaje da nam poverujete da smo mislili na igru reči: od engleskog „to stand up“ što znači ustati do ustanka kratak je put!

Na jednom mestu okupiće se najbolji stand up komičari iz čitavog regiona (Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine), ali i iz Velike Britanije gde je ovaj žanr komedije veoma prisutan. Da, da svi oni biće u Beogradu – spremni da nas nasmeju do suza.

Međunarodni festival StandUpFest održaće se od 14. do 16. oktobra 2011. godine. U beogradskom Domu omladine odvija se glavni program festivala, a žurka se nastavlja u Blow Up Baru.

 

Prva dva dana rezervisana su za iskusne stand up komičare, dok je poslednje veče otvoreno za nove talente.

Želite li da postanete stand up komičar?!

 

 

 Srđan Dinčić, stendup komičar

Upisi opis malim slovima koristeci italic

 


Konkurs za nove talente

Zainteresovani mogu da se prijave na email [email protected] . Traženi podaci: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).

U završnici StandUpFesta, 16. oktobra, kandidati koji su prošli u uži izbor nastupiće u Domu omladine. Najbolje među njima biraju žiri i publika, a pobednik/ci dobija šansu za profesionalne nastupe u organizaciji Standup.rs.

Konkurs traje do 5. oktobra 2011. godine.

 

Organizator:
Standup.rs

Lokacije:

Dom omladine Beograda i klub BlowUp bar

Datumi:
14. i 15. oktobar:
Komičari iz celog Ex-YU regiona + Velika Britanija

16. oktobar:
Takmičenje novih talenata. Pobedniku sleduju profesionalni nastupi u organizaciji Standup.rs