Home

VESTI

Spremite se za “Let’s Mix It”!

No Comments Festival

Spremite se za “Let’s Mix It”!Prvi beogradski zimski Festival elektronske muzike! Spremite se za “Let’s Mix It”! Od 23. februara do 25. februara na novoj lokaciji – klub Sladište (Dunavska 67).
 
U želji da se domaćoj publici predstavi nešto novo i potpuno drugačije, od 23. februara do 25. februara Beograd dobija još jedan, i to prvi zimski Festival elektronske muzike “Let’s mix it!”, koji će se održati na novoj klabing lokaciji Skladište u Dunavskoj 67.

  

Pored toga što je “Let’s mix it!” prvi zimski festival ovog žanra koji otvara novi prostor za žurke u gradu, posebno se ističe svojim lineup-om sastavljenim od izvođača koje do sada niste imali  prilike da čujete u prestonici i Srbiji, a koji se nalaze u samom vrhu svetskih top lista i nezaobilazni su deo svih svetskih festivala i žurki.

Želimo da vas uvedemo u najsvežije svetske trendove i da postavimo standarde budućnosti naše scene, zbog čega pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da izađu iz okvira poznatog, i da provere na Let’s mix it! šta se trenutno sluša u svetu i na taj način podrže festival na novoj  lokaciji u gradu – Skladište u Dunavskoj 67.

Karte za festival “Let’s mix it!” (23./24./25. februar) dostupne su na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS po ceni od 790 RSD i 1190 RSD za VIP zvanice.

Tokom tri festivalske noći, posetioci će imati dovoljno vremena da uživaju u najkvalitetnijoj muzici svetskih DJ imena i istraže svaki kutak novog prostora. Pored očekivane vrhunske produkcije samih stejdževa i neprikosnovenog ozvučenja, Skladište će biti smiksano interesantnim, drugačijim detaljima koji će vam definitivno izmamiti osmeh na lice i upotpuniti celokupni doživljaj.

 

 

 Spremite se za “Let’s Mix It”!

Spremite se za “Let’s Mix It”!

 

 

Program “Let’s mix it!” od 23. do 25. februara u Skladištu

Četvrtak 23.02.

Henry Saiz live, Cid Inc, Johannes Brecht, Bokee

Petak 24.02.
GAIN stage: Better Lost Than Stupid / Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace/ , Francesca Lombardo, Alexandar Ivković, Marko Vuković
HEADROOM stage: Varhat b2b Janeret, iO (Mulen), Dušan Lazović b2b Milovan Stojanović

Subota 25.02.

GAIN stage: maeve showcase / Mano Le Tough, The Drifter, Baikal, Isolee live /
HEADROOM stage: Sonja Moonear, Cabanne, Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Mene 

 

Na Let's mix it! festivalu naći će se i jedan poseban stejdž u saradnji sa belgrade.fm radiom, novim domenom grada, gde ćete moći da uživate u muzici na malo drugačiji način. Belgrade.fm MUTE stage biće posebna poslastica za sve one koji žele momenat opuštanja i prepuštanja samo jednom čulu, čulu sluha. Ovaj mali stejdž dobio je pridev mute iz razloga što će njegovi posetioci slušati muzički mix isključivo preko slušalica. Kako biste čuli i neku među sebi omiljenim trakama, priključite se akciji “smiksaj svoj radio”.

Koncept festivala uključuje još jednu zanimljivost u vidu “interaktivne sobe”. Pomenuta  prostorija sa  instalacijom koju čine 4 interaktivne projekcije gde posetioci mogu da se igraju sa apstrakcijama sopstvenih pokreta u digitalnom okruženju pri čemu sami stvaraju zvučne i grafičke efekte. Korišćenje ove instalacije veoma je intuitivno i svako može da se igra.
 
Iznenađenja festivala se ne završavaju tu, “Let’s mix it!” ekipa u saradnji sa Rejvstor brendom obradovaće mlade i urbane rejvere posebno dizajniranom linijom majica i aksesoara koja će moći ekskluzivno da se kupe na samom festivalu.

Let’s mix it!
www.web.facebook.com/letsmixitfestival