Home

VESTI

Soundlovers Festival – Zrenjanin 19. Jun

No Comments Festival

Soundlovers Festival – Zrenjanin 19. JunMuzički festival „Soundlovers” prvi put je održan 13. juna 2009. godine. Nakon izuzetno energične kampanje, "Soundlovers“ i Zrenjanin ugostili su preko 600 gostiju iz drugih gradova Srbije na velikoj žurci pod vedrim nebom.

19. Juna sjajan akustičan prostor koji se kroz SOUNDLOVERS 2 kampanju potpisuje kao Old Summer Cinema , ugostiće holandskog hitmejkera, osnivača Flamingo Recordingsa i residenta najvećih svetskih festivala i klubova, DJ Funkerman-a.
 
U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Speed Up, Let me think about it, Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps , Remember , Slide i letnje anteme… 3 Minutes To Explain.

 

Samo u 2008. godini Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima – Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Sensation White, a kao jedan od najvećih uspeha izdvaja se rezidentura Funkerman-a u čuvenom klubu Space na Ibizi.

 

Ove godine je izašao dugo očekivani debi album Funkerman-a, sa produkcijom takvom da perfektno oslikava njegov širok stav o muzici, sa raznolikom mešavinom najboljih svetskih klubova i festivala i izvođača od soul i hip hop-a do underground house i electro muzike.

 

 

Soundlovers Festival – Zrenjanin 19. Jun

Soundlovers Festival – Zrenjanin 19. Jun
 

U drugi Soundlovers uvešće ljubitelje clubbinga čovek sa neospornim kvalitetom koji još od 1996. potresa beogradske klubove, osnivač domaće izdavačke kuće Ambasada Records i hitmejker pesama koje su osvojile Srbiju i Evropu („Jack is Back“, „Gangster“, „Pure Pleasure“, „We love house“ itd.), DJ Pookie,  dok će nakon centralnog imena u ranim jutanjim časovima resident AS Radia i najboljih novosadskih klubova, DJ Macro nastaviti da diktira ritam sa stage-a šireći plodove svoje dinamične produkcije („3 AM“, „Seduction“, „Fluid Feelings“ itd.) uz kvalitetan mainstream prožet tvrđim klupskim zvukom.

Promotivna cena ulaznice za ovaj spektakl iznosiće 890 din a ulaznica će se pored online poručivanja moći kupiti kroz prodajne mreže Bilet servisa i Gigstix-a.
 
Pored brojnih popusta koje će svaki vlasnik festivalske karte moći da ostvari u centru Zrenjanina tokom festivalskog vikenda poseban akcenat dajemo na noćenju u luksuznom hotelu „Vojvodina” koje će iznositi svega 21e.Hotel  je udaljen svega 200m od akustičnog festivalskog prostora koji će uzdrmati sve „ljubitelje zvuka“.

{xtypo_rounded1}MUSIC FESTIVAL SOUNDLOVERS Vas poziva na konkurs za promotere i promoterke ovogodisnjeg festivala.
Konkurs traje do 20. maja 2010. godine, a pozvani su svi studenti od 18 do 23 godine.

Posao promotera/ke predviđa direktnu promociju i prodaju karata na teritorijama van Zrenjanina.{/xtypo_rounded1}

Kandidatima se pruža i prilika za potencijalno napredovanje i usavršavanje, prevashodno u poslovima
iz oblasti marketinga i odnosa s javnošcu. Potrebno je da kandidati pokažu poznavanje muzickog profila
kojim se bavi naš festival, kao i muzicke scene uopšte. Dodatno se vrednuju veština komunikacije, poznavanje
Interneta i rada na racunaru uopšte.

Prijave sa fotografijom i kratkom biografijom možete slati na: promoter@soundlove.rs

 

 

 

Više informacija na:

www.soundlove.rs