Home

VESTI

Shapeshiftersi otvaraju AMC u Umagu!

No Comments Festival

Shapeshiftersi otvaraju AMC u Umagu!AMC se može pohvaliti izuzetno zanimljivim predavačima u svojoj prvoj godini kao što su: The Shapeshifters, Susan Sallai (Senior Talent and Music manager Emerging Markets, MTV Networks international), Steven Machat (Music laywer- difference between the creation of the independent record labels in the 70's and the labels of today 2012.), SAE i EMI muzički instituti i mnogi drugi.

Već najavljena prva regionalna muzička konferencija AMC koja će se održati od četvrtka 02. do nedelje 05. jun ove godine na ATP stadionu u Umagu, kreće s novim razlozima zašto svako ko voli i živi za muziku mora biti deo ovog muzičkog događaja. 

 

Prve potvrde panelista i predavača govore kako će konferencija ugostititi veoma cenjena imena svetske muzičke industrije, a naglasak konferecije biće posvećen sve prisutnijoj digitalnoj industriji. Susan Sallai (Senior Talent and Music manager Emerging Markets, MTV Networks international), jedan od učesnika konferencije predavaće na temu „MTV in the post-label era“- muzika nakon ere diskografije!

Adria Music  Conference

O diskografiji nekad, što danas predstavlja i koja je budućnost muzičkog formata u „showcase prezentaciji“ otkriće jedan od prvih muzičkih advokata, britanac Steven Machat. Duo koji je englezima vratio groove, The Shapeshifters-i na radionici za producente SAE instituta pokazaće i otkriti tajne visoke produkcije, a samim tim približiti svetsku produkciju domaćoj.

U dva sata žive produkcije The Shapeshifters-i će pružiti priliku svim domaćim producentima i ponuditi im jednu pesmu za remixiranje, a najbolji odabrani mix i produkcija izaćiće na njihovom službenom digitalnom izdanju.  

Teme, paneli i radionice koje će se naći na meniju konferencije biće u duhu „Muzika  & Mediji- Fight Club“, „Radio sutra“, „Autorska prava u regiji i kako do njih“, „Muzičko-producentska radionica u organizaciji SAE i EMI instituta“, „S brdovitog Balkana do Tokia“, „Digitalna mzuička džungla“, „Export ready“  i dr. Uz zanimljive teme na konferenciji, AMC je u sklopu svog EXPORT READY koncepta u suradnji sa KLIK magazinom organizovao takmičenje za sve bendove „spremne za eksplotaciju“. AMC poziva bendove svih muzičkih žanrova da se na KLIK web stranicama prijave na EXPORT READY takmičenje i pokažu svoj puni talent uživo na AMC KLIK MUSIC  HERO pozornici.

Prijave se primaju putem linka  
www.klik.hr/showbiz/nastupi-na-amc-export-ready-stageu

 

 

Hotel Kempinski
Hotel Kempinski
 

 

Crvenu vrpcu na samom otvaranju konferencije u četvrtak 02.06.2011. godine sa početkom u 21h, prerezaće britanski duo The Shapeshifters koji će, uz pratnju, ekskluzivno zasvirati na AMC WELCOME BEACH PARTYiju u hotelu Kempinski. Društvo za pultom će im raditi DJ kolega Pookie.

AMC Welcome Beach party otvoren je ekskluzivno za učesnike AMC konferencije i ulaz je moguć isključivo sa AMC kotizacijom.

Još par razloga više zašto biti deo AMC-a zasigurno su i partyi koje organizatori najavljuju, a na koje je ulaz moguć jedino s kupljenom AMC kotizacijom. AMC party zone će biti omiljeno mesto za opuštanje tokom, a posebno nakon radnog dana.

 

 

 Umagination 2010 - FatBoy Slim

Umagination 2010 – FatBoy Slim

 

AMC PARTY ZONE*:

02/06 ČETVRTAK
21:00 – 02:00  AMC WELCOME BEACH PARTY @ KEMPINSKI HOTEL BEACH

                       WITH THE SHAPESHIFTERS + POOKIE

03/06 PETAK
18:00 – 20:00  KLIK MUSIC HERO "AMC EXPORT READY" @ MAIN STAGE
20:00 – 22:00  MTV PRESENTS ELEMENTAL @ AMC LIVE STAGE
22:00 – 04:00  UMAGINATION PRESENTS: TIESTO
 
04/06 SUBOTA
14:00 – 18:00  UMAGINATION WET&WILD POOL PARTY

                        @ KEMPINSKI HOTEL
18:00 – 20:00  KLIK MUSIC HERO "AMC EXPORT READY" @ MAIN STAGE
20:00 – 22:00  RNB CONFUSION vs. CONFUSION @ AMC LIVE STAGE
22:00 – 00:00  UMAGINATION PRESENTS: REV RUN from RUN DMC

                        @ AMC LIVE STAGE
23:00 – 04:00  UMAGINATION PRESENTS: SEBASTIAN INGROSSO

                        @ MAIN STAGE

05/06 NEDELJA
11:00 – 14:00  UMAGINATION DETOX BREAKFAST @ GOLDFISH
                        AMC VIP DETOX BREAKFAST @ KEMPINSKI HOTEL

 

 

{xtypo_rounded2}Kotizacije su u slobodnoj prodaji po ceni od 750kn. AMC paketi koji uključuju kotizaciju za konferenciju, smeštaj za 4 dana i ulaznice za sve koncertne spektakle i Umagination možete pronaći po atraktivnoj ceni već od 1100kn.

Više informacija o kotizacijama, paketima sa uključenim smeštajem i samoj konferenciji potražite na službenoj stranici AMC-a www.adriamc.com{/xtypo_rounded2}