Home

VESTI

Serbia Wonderland: Stiže i Max Graham!

No Comments Festival

Serbia Wonderland: Stiže i Max Graham!Kanadski DJ, kompozitor i producent Max Graham drugi je hedlajner žurke Serbia Wonderland "Poglavlje Jedan: Eksplozija leda", koja se 7. decembra održava u Hali 5 Beogradskog sajma.
 
Max Graham je deo prestižne Armada porodice postao zahvaljujući hitovima kao što su “Sun in the Winter” and “Nothing Else Matters” koje je izbacio u okviru svog debitantskog albuma Radio, ali i "maratonskim" nastupima na kojima "vozi" publiku kroz najrazličitije žanrovske fuzije.

   

Iako važi za vrhunskog Trance umetnika, kroz setove provlači i House, Progressive, Techno… Takva eklektičnost ne čudi ako se ima na umu da je počeo da se bavi muzikom još osamdesetih i to kao Hip-Hop DJ. Na plesnu muziku preorijentisao se devedesetih inspirisan radovima DJ-eva kao što su Paul Oakenfold i Sasha, da bi ubrzo, infiltrirajući različite uticaje, izgradio sopstveni zvuk i plasirao se kao jedan od heroja kanadske, ali i svetske elektronske scene. Nastupao je i na ovogodišnjem Tomorrowland-u. Na delu ćemo ga videti u "Poglavlju Jedan" kada će podeliti miks pult sa Eddie Halliwell-om, ali i nekoliko mladih domaćih DJ-eva izabranih konkursom.

 

 

 Serbia Wonderland: Stiže i Max Graham!

Serbia Wonderland: Stiže i Max Graham!

 

 

Promo period prodaje karata za "Poglavlje Jedan" produžen je do 7. novembra. ˝Zbog velike podrške koju svakodnevno dobijamo od publike kao i njihove ogromne želje da izgrade svoj Festival Budućnosti rešili smo da produžimo promo period i omogućimo svima da obezbede svoju kartu za ˝Poglavlje Jedan˝  po pristupačnoj ceni od 690 dinara do 7. novembra˝- ističu organizatori.

Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventim-a kao i u prostorijama Jungle Tribe-a, u Njegoševoj 31v u Beogradu. Takođe, do 7. novembra za sve koji poseduju VIP i Osnivačke kartice važi specijalna cena od 500, odnosno 600 dinara.