Home

VESTI

Serbia Wonderland: Mladi srpski “superheroji” kompletirali line-up

No Comments Festival

Serbia Wonderland: Mladi srpski "superheroji" kompletirali line-upObaveštavamo vas da je line-up Serbia Wonderland "Poglavlja Jedan: Eksplozija Leda", zakazanog za 7. decembar u Hali 5 Beogradskog sajma kompletiran – pored hedlajnera sa svetske scene, nastupiće i domaća DJ ekipa: Čeda & Luka, Progres Inn i Cybervlada & Erik Iker.

   

U pitanju su umetnici koji su se izdvojili na prošlom konkursu, a koji će ovog puta dobiti priliku da miks pult podele s Eddie Halliwellom, Max Grahamom i Julian Jordanom.
  

"Poglavlje Jedan: Eksplozija Leda" održava se pod sloganom "Svi smo mi superheroji", budući da je koncept takav da publika sama gradi svoj Festival Budućnosti – Facebook grupi Serbia Wonderland glasanjem usmerava organizatore, a sav prihod od prodaje karata ulaže se u line-up, produkciju, scenografiju. Da nas 7. decembra očekuje uzbudljivo klupsko iskustvo nagoveštava i podatak da je više od polovine kapaciteta prostora već uveliko rasprodato. Promo period je završen, nova cena ulaznica je 1.190 dinara, a publika pozvana da na vreme obezbedi svoje mesto u ovoj Bajci, ali i da pripremi odgovarajuće kostime.
 

 

 Serbia Wonderland: Mladi srpski "superheroji" kompletirali line-up

Serbia Wonderland: Mladi srpski "superheroji" kompletirali line-up

 

 

U međuvremenu, s idejom da pred klabere dovede neka od najpoznatijih imena svetskih etiketa, ali i da podrži mlade domaće adute, Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade Trance i EDM "superheroje". Mladi producenti i DJ-evi pozvani su da šalju svoje promo mikseve u trajanju od 10-20 minuta na mejl swkonkurs@gmail.com uz obavezno priloženu tracklist-u i biografiju. Odabrani miksevi biće objavljivani na Facebook grupi Serbia Wonderland, a oni koji budu imali najviše lajkova, šerova, i pozitivnih komentara ući će u uži izbor organizatora za otvaranje i zatvaranje Open Air festivala 2014, a imaće priliku i da budu deo TranceEDM Serbia maratona sledeće godine. Na Facebook stranici biće predstavljeni i DJ-evi koji su ušli u uži izbor na prošlom konkursu, a koji takođe ulaze u selekciju za buduće Serbia Wonderland događaje.

 

Konkurs traje do 25. decembra, a više detalja možete naći na sajtu www.serbiawonderland.com, kao i na Facebook stranici festivala.