Home

VESTI

Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!

No Comments Festival

Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!Veliki Serbia Wonderland Festival, koji raste iz godine u godinu, sa tendencijom da postane simbol vrhunskog provoda i samim tim Beograd postavi na mapu velikih evropskih, a onda i svetskih festivala, još jednom je pokazao da pored toga što u glavni grad dovodi megazvezde iz sveta DJ-inga, pruža priliku i domaćim mladim talentima da pokažu svoje umeće.
  
Ovo je jasan pokazatelj da Serbia Wonderland Festival ima za cilj da utiče na celokupnu muzičku scenu i u Srbiji napravi pravu muzičku revoluciju.
  

DJ konkurs organizuje se za sve neafirmisane DJ-eve, koji prilikom prijavljivanja treba da pošalju svoje biografije i mikseve u trajanju od najviše 30 minuta, na e-mail adresu: [email protected] Muzički žanrovi koje ovaj DJ konkurs obuhvata kreću se negde od electro, progressiv house zvuka, preko big room-a, do uplifting trance-a, trap-a i hardstyle-a. Rok za slanje mikseva je 12. aprila, nakon čega će se svi DJ miksevi, za koje se proceni da ispunjavaju kriterijume kako po pitanju muzičkog žanra, tako i po pitanju kvaliteta, objaviti na oficijalnoj stranici Serbia Wonderland Festivala.

Od svih objavljenih, onih 10 koji budu izazvali najviše pozitivnih reakcija kod publike, ulaze u uži krug, nakon čega će žiri, koji čine rezidenti Serbia Wonderland Festivala- Ivee iz Zap Me Strobe-a, Rosske i  Cavin Viviano odabrati 3 pobednika. Sva tri imaće priliku da nastupaju na Jumbus tematskim žurkama, koje se svakog četvrtka organizuju u klubu Plastic, a najbolji među njima dobiće priliku da stane pred publiku velikog Serbia Wonderland Festivala.

 

 

 Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!

Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!

 

 

Podsetimo, promo karte po ceni od 2000 RSD, za ovogodišnji Open Air, 2. i 3. jula mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49, samo do 05.aprila!