Home

VESTI

Serbia Wonderland: Andrew Rayel 3. headliner “Poglavlja Dva”

No Comments Festival

Serbia Wonderland: Andrew Rayel 3. headliner "Poglavlja Dva"Ubrzo nakon što su ljubitelji trens muzike sa oduševljenjem dočekali vest da na Poglavlju Dva – “Vatreno nebo” pored Simona Pattersona  nastupaju  čuveni Aly & Fila, iz organizacije Serbia Wonderland-a stižu nova iznenađenja. Treći internacionalni headliner koji će nastupati 14.februara je ni manje ni više nego Moldavski superstar Andrew Rayel.
 
“Jako smo počastvovani što ćemo 14. februara imati priliku da ugostimo najveće svetske DJ-eve, poput Aly & File i Andrew Rayel-a, koji već narednog dana nastupaju na main stage-u  čuvenog A State of Trance festivala u Holandiji. Ovo nam je siguran znak da je Serbia Wonderland na dobrom putu da se razvije u jedan svetski poznati festival trens i EDM muzike ”, poručuju iz organizacije.
 

“Novi Armin van Buuren” kako neretko nazivaju  Andrew Rayela, čuvenog po besprekornoj kombinaciji melodija, harmonije i energije,  može se pohvaliti nastupima na brojnim svetskim festivalima poput Kazantip, Global Gathering, Trancefusion, Ball En Blanc, Trancemission i Ministry of Sound, kao i na A State of Trance 600 događajima.

Radeći odlične remikse pesama Armina van Buurena, Markusa Schulza, Tiesta, W&W-a, Bobine i još mnogih drugih, obezbedio je podršku DJ elite, čime se  Rayel-ov zvuk proširio po celom svetu, od andergraund klubova do mainstream festivala. Na novoformiranoj listi TOP 100 Dj-eva  prestižnog ˝Dj Mag-a˝ zauzeo je rekordno  28. mesto.

 

 

 Serbia Wonderland: Andrew Rayel 3. headliner "Poglavlja Dva"

Serbia Wonderland: Andrew Rayel 3. headliner "Poglavlja Dva"

 

 

Prvih 1 000 ulaznica za Poglavlje Dva “Vatreno nebo”, 14.februara, rasprodato je u rekordnom roku po cei od 890 rsd. Od ponedeljka je u prodaju pušten drugi kontigent od 1 000 promotivnih karata koje će se prodavati po ceni od 1 000 rsd.  Karte se mogu nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a

Organizatori najavljuju da će sledeće nedelje objaviti i četvrto internacionalno ime koje će nastupati na Serbia Wonderlandu- 14. februara.