Home

VESTI

Serbia Color Festival stiže u Rumu

No Comments Festival

Serbia Color Festival stiže u RumuTHE SPECTRUM: Serbia Color Festival stiže u Rumu! ECOrganization Spectrum avanturom, već tri sezone, ruši tvrdnju da je leto vreme za najluđi provod. Tri epizode ovog koncepta najbolje zimske čarolije su prošle, a stiglo se tek na pola puta.

  

Nakon mesec dana pauze, 28. januara u Dom Omladine, u Rumi, stiže ekipa najšarenijeg Serbia Color Festival-a! Na početku 2017. godine Spectrum brod nas vodi u novu epizodu pod nazivom "The Spectrum: Color Madness".

  

Kako samo ime kaže, očekuje nas žurka sa najluđim bojama, mnogo konfeta, co2 topovima i drugim audio-vizuelnim efektima, a sjajan line up internacionalnih i domaćih imena obećava spektakularan provod. Na nogama će nas držati internacionalna zvezda Yamina iz Mađarske, koja se posle nastupa na Sziget festivalu i Balaton-u pridružuje Spectrum putovanju. Pored nje, u rumski Dom Omladine stiže i beogradski dvojac MAD2MAD(Armada), koji su nedavno izdali traku za jednu od najvećih muzičkih kuća Armada Music, a poznati su rumskoj publici po  energičnom nastupu na FoamFest-u 7. Nezaobilazni član Eco ekipe, DIMA, će vasdobro zagrejati i pripremiti za provod u ovoj epizodi.

 

 

Serbia Color Festival stiže u Rumu

 Serbia Color Festival stiže u Rumu

 

 

"The Spectrum: Color Madness"  je jedina promo žurka Serbia Color Festival-a,koji se održava 17. juna u Adi, a prošlogodišnji utisci sa The Spectrum Color UV bili su sjajni! S obzirom da je za tehnički deo zadužen "Chameleon" Dom Omladine u Rumi će i ovog puta biti najopremljenija diskoteka na Balkanu. Ulaznice u pretprodaji na svim prodajnim mestima GigsTix-a i kod promotera, po promo ceni od 300rsd.

 

Info: www.facebook.com/events/1813936065561929