Home

VESTI

SeeME AWARDS 2009. Glasajte!

No Comments Festival

 Glasaj(te) za naše!

U okviru SeeMe festivala, koji se u Sofiji održava četvrtu godinu za redom, organizovana je i SEEME AWARDS, na kojoj je veliki deo nominovanih učesnika iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine!

 

Urban Bug, Exit, Darkwood Dub, Marko Nastić, Dejan Milićević, Recon Warriors, Audionova, DNA Fabrika Zabave, Kobaya, DJ Witchy, Ivee, Dušan Kačarević, DJ Antrax, Codex i Cell-D predstavnici su Srbije koji su nominovani za regionalne SEEME nagrade. 

 

Tu su i naši prijatelji kao predstavnici Hrvatske KlubskaScena.com i Papaya Club, zatim Studio88, Night Light Records, Siniša Tamamović, Siniša Lukić predstavnici BIH i Antena TV, Clubbersguide, Bushava Azbuka predstavnici Makedonije.

 

Glasanje organizuje South East Europe Music Event (SEEME) festival iz Sofije, događaj koji obuhvata festival elektronske muzike, konferencije za profesionalce iz muzičke industrije i prodajnu izložbu tehničke opreme i novih izdanja. Koncept događaja napravljen je po uzoru na Miami Winter Music Conference, Sonar Barselona i Amsterdam Dance Event.

 

Prošle godine u Srbiju je otišlo 4 od ukupno 17 nagrada. Nagrade će biti dodeljene na svečanoj ceremoniji u Sofiji 6. juna, na završnoj večeri Seeme festivala.

Glasaj(te) za naše!

 

 

U kategoriji „Best SEE Club“ nominovana je Papaya, klub koji se u samo par godina putem svojih muzičkih festivala (Papaya Day & Night i Tuborg Green Beat), izuzetno kvalitetnih gostovanja svetski poznatih izvođača uspeo nametnuti kao predvodnica nove najpoželjnije destinacije za mlade u europi.

Klub Papaya svoju nominaciju zaradio je bogatim „line up-om“ za 2009. godinu, enterijerom koji se u potpunosti uklapa uz more i plažu kao doprinosom „dance muzici“ izdavanjem muzičke kompilacije Papaya Day & Night.

 

 

 

 

South East Europe Music Event (SEEME) je festival elektronske muzike i konferencija za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u jugoistočnoj Evropi.

 

Glasaj na: www.seeme-sofia.com

 

 

 

 

Clubbing.rs