Home

VESTI

Sebastian Leger zatvara Refresh festival

No Comments Festival

Sebastien LegerTreće veče Refresh festivala pripašće slavnom francuskom house majstoru, Sebastienu Legeru.

DJ i producent koji iza sebe ima 30 albuma i nastupe na najpoznatijim plesnim podijumima širom sveta, pred publikom u Maksimusu nastupiće na zatvaranju festivala, 6. avgusta.

 

Sebastien Leger je od svojih prvih nastupa bio pravo osveženje na elektronskoj sceni, talentovani producent koji se svojim radom ne uklapa u kliše francuske house scene.

 

Konstantan produkcijski napredak, različite varijante house muzike na njegovim albumima, electro i funky aranžmani, sve ovo doprinelo je da bude svrstan među veoma cenjene producente u savremenoj elektronskoj muzici.

 

 

 Sebastien Leger

Sebastien Leger

 

Posle uspeha u Americi, Japanu, Nemačkoj, Holandiji i Velikoj Britaniji, Sebastian Leger je na nezaustavljivom putu osvajanja sveta elektronske muzike. Paralelno gradeći internacionalnu karijeru, Sebastien postaje jedan od najtraženijih remiksera, koji sarađuje sa zvezdama kao što su Armand van Helden, Kevin Sauderson, Ron Caroll, i mnogi drugi.

Peto izdanje Refresh festivala obeležiće provod uz najatraktivnije house zvezde.

 

Refresh Festival ponovo u Kotoru!
 

Festival, koji počinje 4. avgusta otvoriće Felix da Housecat, koji publici u Kotoru priprema pravu letnju žurku uz neke od napoznatijih house hitova.

Drugo festivalsko veče začiniće tech house mag Funk D’Void, a pored njih očekuju se još brojna zanimljiva imena elektronske muzike.

Ulaznice za Refresh nalaze se u prodaji, cena paketa za tri dana iznosi 20 eura i može se doći do nje putem rezervacije na telefon +38267224055 ili putem mejla diskoteke, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.