Home

VESTI

Rundek i Marčelo u Inđiji

No Comments Festival

U okviru ovogodišnjeg Scena festa, koji se od 31. jula do 13. avgusta održava u InÄ‘iji, nastupaju Darko Rundek i Cargo Orkestra, kao i popularni domaći reper Marčelo.

 

Festival u InÄ‘iji 31. jula u 21. čas otvara koncert nekadašnjeg frontmena grupe „Haustor” Darka Rundeka i Cargo Orkestra na velikoj bini koja će biti postavljena u glavnoj ulici.

Drugog dana festivala nastupiće poznati domaći hip-hop muzičar Marčelo, sa predgrupom „Iskaz i svedoci”.

U utorak, 6. avgusta koncert će održati grupa "Kal", dok je za 9. avgust zakazan nastup grupe "Vrelo".

Što se pozorišnog programa tiče gostovaće Beogradsko dramsko pozorište sa predstavom "Disko pigs" (2. avgust) i Atelje 212 sa dve predstave – "Lubav" (3. avgust) i "Živeo život Tola Manojlović" (7. avgust).

Festival će biti zatvoren u Vili Stanković (ÄŒortanovci) premijerom predstave „Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi” Toma Stoparda, u režiji Jovana Grujića i umetničkoj direkciji Nikite Milivojevića.

Kao i ranijih godina, i ovogodišnji Scena fest će se, u organizaciji KC InÄ‘ija i pod pokroviteljstvom Opštine InÄ‘ija, održavati na više lokacija i obilovaće dešavanjima različitog karaktera, od koncerata zvučnih imena i predstava gostujućih pozorišta, do izložbi, projekcija filmova i tematskih žurki koje će biti organizovane svake večeri u pozorišnom kafeu, novom prostoru Kulturnog centra, čije je otvaranje zakazano za petak, 25. jul.

Detaljan raspored i satnica devetog po redu festivala objavljeni su na sajtu Kulturnog centra Inđije.