Home

VESTI

Royal flush, Vibe tribe i Indra na 9. Refresh festivalu

No Comments Festival

Royal flush, Vibe tribe i Indra na 9. Refresh festivaluPoznati izvođači trance stage – a kotorskog Refresha! Royal flush, Vibe tribe i Indra na devetom Refresh festivalu!
  
Svetski poznata imena elektronske trance scene Royal flush, Vibe tribe i Indra nastupiće na trance bini ovogodišnjeg Refresh festivala u Kotoru, od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus.
 

Promotivna Re:akcija, u kojoj ograničen broj ulaznica za sve tri festivalske noći posetioci mogu da osiguraju za samo 14 eura, još uvek traje. Ulaznice za deveti Refresh mogu se direktno kupiti u prodajnoj mreži Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca „Tobacco S Press“ i „Štampa“, u čak 23 mesta širom Crne Gore.

Royal flush najnoviji je projekat izraelskih producenata, koji čini dvojac: Didy Ezra (Bizzar Contract) i Eddie Zaltsman (Mystical Comlex), stvoren da udari psy trance podove širom sveta. Giganti u trance pravcu udružil su se kako bi clubberima širom planete pružli novi progressive trance zvuk. Prošlo je samo nekoliko meseci od njihovog zajedničkog debi albuma “Sub Zero”, koji je neposredno po izlasku doživio veliku ekspanziju prihvaćen od strane publike širom planete, te dobio veliku podršku od lidera psy trance muzike kao što su: Coming Soon!!!, Simon Patterson, Loud, Ace Ventura, Class A, D – Addiction i mnogih drugih.

Vibe tribe projekat je producenta Stas Marnyanskog koji važi za jednog od lidera trance scene. Njegov inovativni, melodičan psy trance koji ostavlja bez daha doneo mu je svetsku slavu i priznanja, a svež trance zvuk i reputacija kod clubbera postavili su ga na mapi najzahtjevnijih i najboljih trance bina na svetu. Njegove trake istakle su se na vrhunskim svetskim etiketama kao što su: Mainstage Records, HOMmega Records, Neurobiotic Records, B.N.E Records, Crystal Matrix, Spun Records, Noga Records i mnogim drugim. Udruživši snage sa nekim od lidera psy trance scene: Infected Mushroom, Skazi, Sesto Sento, Bizzare Contact, Azax Syndrom, Space Cat, Spade, trance mag putuje po svetu konstantno nastupajući na svakom značajnom eventu, prezentujući svoj jedinstven i moćan stil masovnoj publici.

 

 

 Royal flush, Vibe tribe i Indra na 9. Refresh festivalu

Royal flush, Vibe tribe i Indra na 9. Refresh festivalu

 

 

Indra važi za oštrog i sjajnog tvorca neverovatnih ideja i melodija, čija je osnovna ideja vodilja da podstiče kreativni duh i podiže atmosferu kod mladih ljudi. U svojoj bogatoj karijeri sarađivao je sa mnogim velikanima: Matan aka Gataka/Sesto Sento, Sound of Soul, Safi Connection, Guy Peled aka Beat Hackers/Trauma, Future Prophecy, što je dodatno pospešilo i istančalo njegov muzički ukus i istaklo ga na lestvici najtraženijih trance DJ – eva sveta. Svojim mračnim, intezivnim i eksperimentalnim tonovima, Oshri Krispan dosegnuo je zvezde zahvaljujući oštroj i sjajnoj proizvodnji neverovatnih ideja, atmosfera, melodija i više različitih frekvencija radeći izdanja za: Spliff Music, Sigma rec, DemonTea rec, USTA rec, Enigmatic Sound rec, Shiva link rec, Tribadelic rec.

Prošlo festivalsko izdanje imalo je ukupno 20 žurki za 12.000 posetilaca, sa više od 50 izvođača iz Nemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, Srbije, BiH i Crne Gore. Kakve utiske nose zvezde, a kako se provodila publika na sve tri bine u superklubu Maximus, možete pogledati u filmu sa prošlog festivalskog izdanja.