Home

VESTI

Rođendanski Festival DRUM ‘N’ ZEZ-a

No Comments Festival

Rođendanski Festival DRUM 'N' ZEZ-aPovodom 15 godina postojanja DRUM ‘N’ ZEZ-a i promocije njihovog novog albuma "Mi smo u parku", u nedelju 23.09., biće organizovano celodnevno druženje uz mnogo muzike.

      

Rođendanski festival počinje već od 17h da ne bi zaglavili duboko u noć jer su izvodjači već odrasli i u godinama. Mesto dešavanja je novi klub Quarter u kineskoj četvrti (levo od Fabrike).
   

Svi posetioci koji bi želeli da priušte sebi zadovoljstvo gledanja i slušanja DJ Dub duba i 9 gostujućih bendova: Proleće, Piknik, Milaciopezo, Jeuns, Killo Killo banda, Sambansa, Bele lale, Zbogom Brus Li i klape "Suton scene" trebalo bi da odvojite po 300 dinara.

Za kraj, naravno, i nastup DRUM'N'ZEZ-a za nezaborav!

 

 

 Rođendanski Festival DRUM 'N' ZEZ-a

Rođendanski Festival DRUM 'N' ZEZ-a

 

 

Kreatori opštenarodnih hitova “Dunav” i “Palachinka” Grupa DRUM’N’ZEZ, rešili su da obraduju sve svoje fanove, i one koji će to vrlo uskoro postati, novim, maestralnim albumom pod nazivom “Mi smo u parku”. Album sadrži 13 pesama za koje sa velikom sigurnošću tvrde da ce se za koju godinu učiti u školama na časovima muzičkog. U međuvremenu ulepšajte sebi sam kraj leta a i život uopšte i skinite ovaj album for free koji ova vesela bagrica nesebično želi da podeli sa vama, kako bi svaka sledeća žurka, rođendan, svadba ili putovanje imali idealan muzički tepih.

Dakle, DRUM’N‘ZEZ je živ – živeo DRUM’N’ZEZ!

Link za download:

www.exitmusic.rs/sr/label/drumnzez/mi-smo-u-parku

Band info:

www.myspace.com/drumnzez