Home

VESTI

Refresh @ Maximus

No Comments Festival

Drugo izdanje Refresh festivala održaće se od 7. do 10. avgusta u Kotoru.

Festival se održava u kompleksu Maximus smeštenom u zidinama Starog grada, a na tri različite bine nastupiće oko 50 izvođača.

 

Pored centralnog DJ programa u glavnoj prostoriji kluba Maximus, nova četiri letnja dana na mediteranskoj obali donose i dve nove bine: Live Stage (Terasa Citadella) i HipHop Stage (Maximus).

 

Kao glavne zvezde na DJ sceni će nastupiti Sharam iz dueta Deep Dish i DJ Sultan, te vodeći izvođači na svetskoj DJ sceni kao što su Dave Clarke, Hernan Cattaneo i Darren Emerson. Listu svetskih zvezda će dopuniti popularni disk džokeji iz regiona.

DJ scena se nalazi u klubu Maximus, a priroda jednog od najbolje opremljenih klubova u ovom delu sveta, već uživa internacionalno interesovanje.

 

Kapaciteta je oko 3.000 posetilaca, a karakteriše ga superioran zvuk „line array“ tehnologije, kompjuterizovan sistem klimatizacije i rasvete sa devet lasera i oko stotinu drugih rasvetnih uređaja, praćenih sa tri VJ projektora, LED ekranom, stroboskopima, dim mašinama i drugim atraktivnim elementima.

 

Velika koncertna bina nalazi se na terasi Citadella, na zidinama Starog grada koji je još 1979. godine uvršten na Listu svetske baštine UNESCO-a.

 

Kapacitet Live bine je oko 3.000 posetilaca, a na Terasi Citadela će nastupiti Van Gogh, Massimo, Boban i Marko Marković orkestar, Cubismo…

 

Hip hop bina se nalazi u donjem nivou kluba Maximus, a kameni zidovi koji krase ovaj proslavljeni kotorski klub, ukrašeni su scenografijom koja stvara utisak otvorenog neba na šarmantinim ulicama starog Kotora.

 

Ovu nesvakidašnju atmosferu, dodatno će „usijati“ majstori iz selekcije regionalne hip-hop scene kao što su Edo Maajka, Wikluh Sky, Marčelo, Ajs Nigrutin i drugi.

 

U pretprodaji će moći da se kupe četvorodnevne ulaznice i to u tri različite verzije:

Full – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela i Diskoteku Maximus za programe sve tri bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 50 evra.

 

DJ+HipHop – Omogućuje ulaz u Diskoteku Maximus za programe DJ i Hip Hop bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 40 evra.

 

Live – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela za program Live bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 22 evra.

 

Četvorodnevne ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u filijalama Prve Banke u Crnoj Gori, te u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica u Srbiji. Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu tokom trajanja Refresha.

 

Broj ulaznica je ograničen.