Home

VESTI

Prvi OPEN AIR festival u Jagodini: “Future Fest Jagodina”

No Comments Festival

Prvi OPEN AIR festival u Jagodini: "Future Fest Jagodina"

Ovoga leta (20. jula) pored vec bogate turističke ponude, Jagodina dobija Muzički festival koji će po veličini moći da parira velikim festivalima Srbije.

Na prostoru bivšeg magacinskog prostora u industrijskoj zoni “Plavi ključ”, čija je površina oko 10000m2 biće postavljena jedna od najboljih bina u Srbiji, sa celokupnom rasvetom, ozvučenjem i led ekranima koje viđamo i na drugim velikim festivalima.

 

Doneta je odluka da ovogodišnji festival bude jednodnevni, i da se celokupno iskustvo ovogodišnjeg festivala upotrebi u razvoju sledećeg, koji bi trajao više dana. Ove godine festival će biti orijentisan na elektronsku muziku.

Na samom festivalu biće postavljeni štandovi Turističke organizacije Jagodine, koji će za cilj imati upoznavanje ljudi sa jagodinskom turističkom ponudom.

Treba napomenuti da je grad Jagodina podržao ideju o ovom događaju, kao i to da su mnoge jake lokalne firme uzele učešće u sponzorisanju festivala.

 

 

 Crazibiza

Crazibiza

 

 

Crazibiza je genijalan projekat mađarske legende House muzike Tommyboy-a i njegovog sunarodnika Agebeat-a.
 
Kombinacija njihovih individualnih talenata napravila je od ovog projekta svetsku senzaciju, o kojoj i najveći kritičari “House” scene imaju samo reči hvale.
 
Dostignuća Crazibize u 2011. godini su fenomenalna, a o tome govore dela da su se njihove pesme našle na čuvenim svetskim kompilacijama “Ministry of Sound, Hed Kandi, Space Ibiza, Pacha Ibiza”.
 
Takođe, njihovi remixi za druge svetske poznate izvođače govore o tome koliko je njihov projekat važna karika u trenutnoj svetskoj DJ sceni.
 
Nesumnjivo, Crazibiza je projekat koji će i u 2012. godini harati svetskim top listama.

 

 

 Matthew Hoag

Matthew Hoag

 

 

Matthew Hoag, slovenački rising star, je doživeo svoje prvo klubsko iskustvo još sa svojih 12 godina, odmah je razumeo zaljubio se u tu ideju širenja pozitivne energije i ljubavi među ljudima, putem muzike.

Njegova strast za toplim tech-house zvukom povela ga je na putovanje oko sveta na kome je nastupao u zemljama kao što su Brazil (Experience Festival), Peru, Mexico, Kolumbija, Srbija (Exit Festival), Grčka, Austrja, Nemačka, Belgija (I Love Techno), Luxemburg, USA (WMC), UK.

Tu su još i Francuska, Poljska, Češka, Hrvatska, Italija, Makedonija i naravno Ibiza – njegovo najomiljenije mesto, gde je neko vreme i živeo.

Poslednje dve godine Matthew je proveo putujući sa Umekom kao njegov tour manager i warm up DJ i kako sam kaže, na tom putovanju je naučio mnoge bitne stvari.

Sada se vratio u studio, odlučan da se posveti svojoj muzici, kako produkciji tako i DJ-ingu.

 

 

 Prvi OPEN AIR festival u Jagodini: "Future Fest Jagodina"

Prvi OPEN AIR festival u Jagodini: "Future Fest Jagodina"

 

 

Future Fest Jagodina, Facebook event

 

Prijatelji festivala: Grad Jagodina, ATP Palma,DOO ALFA Jagodina, Carlsberg pivara, Apis Jagodina, Irish Pub, Aqua Park Jagodina, AS Jagodina, Visokogradnja Jagodina, JKP Standard, Doo Jovanovic, Doo GBM Miki, Papir Komerc, Zoran Reisen, JP Put Jagodina, Doo Ozon, Dizajn Studio Reference Cuprija…

Medijski pokrovitelji: Max FM Jagodina, Televizija Jagodina, Televizija Palma Plus, Radio Jagodina,Urban Rs.