Home

VESTI

Promotivna prodaja ulaznica još samo DANAS!

No Comments Festival

Sve fanove Jelen Pivo Live festivala podsećamo da promotivni period prodaje ulaznica traje još samo dva dana, a sa ciljem da se svim obožavaocima Iggy Pop & The Stooges, Lemonheads, Dinosour Jr i sastava Partibrejkers omogući da svoje ulaznice nabave po povlašÄ‡enoj ceni i uživo, 5. i 6. septembra, vide svoje heroje na Stadionu Tašmajdan u Beogradu!

Do četvrtka, 14. avgusta, cena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 1.200 dinara, dok je cena ulaznica za drugi dan 1.000 dinara. Komplet karata je u prodaji po ceni od 2.000 dinara!

Već od ponedeljka, 18. avgusta, cena ulaznice biće skuplje tako da će za prvi dan festivala i iznositi 1.450 dinara, dok će cena ulaznica za drugi dan biti 1.250 dinara. Komplet karata biće u prodaji po ceni od 2.500 dinara.

Ulaznice za festival nalaze su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma omladine, Bilet servisa i Ticketlina.

Premijerno na Jelen Pivo Live festivalu, domaća publika će imati priliku da čuje sastave The Lemonheads, Dinosaur Jr i Majke, uživa u eksplozivnoj energiji sastava Iggy and The Stooges i čuje zašto su Partibrejkers, Električni orgazam i Disciplin A Kitschme bendovi koji su definisali domaću rock scenu.

Treći po redu Jelen Pivo Live otvoriće legendarni Iggy Pop and The Stooges 5. septembra. Pored njih prvog dana će nastupiti i čuveni Dinosaur Jr, Električni orgazam, Jarboli, Repetitor i Hipnotized, dok će drugog dana publiku zabavljati Partibrejkers, The Lemoheads, Disciplin A Kitschme, Strip i Majke.

Apatinska Pivara kao lider u proizvodnji piva na srpskom tržištu u okviru svoje strategije korporativne društvene odgovornosti, u saradnji sa strateškim partnerom Recan-om, realizovaće akciju recikliranja limenki pod sloganom „Reciklirajte i VI!“. Akcija „Reciklirajte i Vi“ prati sve Jelen Pivo Live muzičke dogaÄ‘aje, a ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja  i energetskim uštedama koje ono donosi. Pridružite nam se u  našoj akciji i RECIKLIRAJTE!