Home

VESTI

Promo ulaznice do 15. aprila

No Comments Festival

Promotivna prodaja ulaznica za Tuborg Green Fest po ceni od 1290 dinara završava se 15. aprila u 9 časova.
Od ovog datuma moći ćete da kupite ulaznice po ceni od 2090 dinara i 2490 dinara. Ukoliko se ulaznice po promotivnim cenama prodaju pre 15. aprila, redovna prodaja počeće ranije.

Svi koji registracijom u aplikaciji na www.exitfest.org kupe ulaznice, moći će da ih preuzmu nekoliko dana pred festival, na mestima predviđenim za to, a mesto i vreme zamene vaučera za ulaznice, kao i spisak prodajnih mesta naknadno ćemo objaviti na www.exitfest.org.

Kupcima ulaznice za Tuborg Green Fest koji su prethodno platili i ulaznice za Exit, ulaznice za oba događaja će biti isporučene na kućnu adresu putem kurirske dostave.

Zbog tehničkih ograničenja mogućnost kupovine ulaznica preko Interneta važi samo za publiku iz Srbije. Svi ostali moći će do svojih ulaznica da dođu na prodajnim mestima i na dan festivala na ulazu u Arenu.

Tuborg Green Fest, jednodnevni muzički festival, koji organizuju State Of Exit, Live Nation i Tuborg, biće održan u sredu, 2. jula 2008. godine u Beogradskoj Areni.

Na ovogodišnjem, drugom izdanju Tuborg Green Fest festivala nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih bendova iz Velike Britanije, Franz Ferdinand, latino-američke hip-hop legende sa Zapadne obale, Cypress Hill i The Raveonettes, trenutno najaktuelniji danski rok sastav.


Line-up

Franz Ferdinand

Za sada osim za Tuborg Green Fest najavljeni samo na još tri festivala, Franz Ferdinand vreme provode na probama i radom na novom albumu, najavljenom za oktobar ove godine.

Nastup Franz Ferdinand na festivalu EXIT 06 proglašen je, po izboru 15 kritičara web magazina Popboks, za najbolji koncert 2006. godine. „Furiozna i tehnički besprekorna svirka, obojena potpuno suvislim šepurenjem, pokazala je suštinu grupe: u slučaju Franz Ferinanda rock 'n' roll je prvenstveno zabava, ali zabava koja podrazumeva vanserijsko razumevanje pop kulture i retko visoku dozu sposobnosti da se njeni mehanizmi i njeno nasleđe upotrebe na svež, samosvojan način.” – pisalo je u obrazloženju ovakvog izbora.

Cypress Hill

Bez obzira na trenutne aktivnosti, najave i kritiku, ovo je zasigurno jedan od onih bendova koji gde god da se pojave imaju ogromnu bazu fanova, koji dobro znaju da momci sa zapadne strane sa sobom donose užarenu atmosferu.

Ovdašnja publika imala je priliku da na četvrtom Exitu prisustvuje njihovom nastupu, a jedna od najboljih žurki i ubedljivo najveća poseta do tada zabeležena je upravo na ovom koncertu. "Srbijo! Ti STVARNO znaš da se zabavljaš!" uzvikivao je B Real prenoseći oduševljenje benda.

The Raveonettes

The Raveonettes su krajem prošle godine izdali svoj četvrti studijski album "Lust, lust, lust" a 2008. godinu obeležiće turneja u okviru koje će obići i dobar deo Evrope. S nestrpljenjem očekujemo 2. jul kada će nam se neumorni dvojac predstaviti u Beogradskoj Areni, sa novim albumom i najvećim hitovima sa prethodna tri.

Vreme je za malo kreativne buke, ogoljenih emocija, neimenovanog nemira i mnogo, mnogo dobrog, neobičnog, istovremeno tako old fashion i tako svežeg rock'n'roll-a.

 

 

 

Izvor:

Exit Festival www.exitfest.org