Home

VESTI

Produžen rok promo prodaje karata za Refresh festival 2012

No Comments Festival

Produžen rok promo prodaje karata za Refresh festival 2012Zbog velikog interesovanja za odlazak na ovogodišnje šesto izdanje Refresh festivala, i molbi brojnih posetilaca, organizatori u saradnji sa diskotekom Maximus odlučili su da produže rok za promotivne prodaje karata.

     

Cena ulaznice do 15. jula iznosiće 19 eura, a nakon ovog datuma popeće se na 25 eura.
    

Novi promo paket za studente i srednjoškolce biće dostupan po ceni od 19 eura do 15. jula a svi oni koji se odluče za kupovinu kompleta ulaznica za tri dana Refresh festivala, dobijaju još jedan paket ulaznica gratis. Jednodnevne ulaznice koštaće 10 eura i biće moguće kupiti ih tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

 

Ulaznice će moći da se kupe na sljedećim prodajnim mjestima:

Kotor – Caffe bar AS, Trg od oruzja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI (info pult Delta City)

 

 

 Produžen rok promo prodaje karata za Refresh festival 2012

Produžen rok promo prodaje karata za Refresh festival 2012

 

 

Refresh konkurs za promotere

Takođe zbog velikog interesovanja mladih ljudi da budu deo organizacije Refresh festivala, do sada je prijavljeno preko 100 kandidata, prvi krug prijava se produžuje do 10. jula. Nakon toga će biti napravljena selekcija kandidata. Oni koji budu ušli u uži krug biće pozvani na razgovor.

Formular za prijavu na konkurs može da se preuzme na adresi www.refreshfestival.com . Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mail refreshpromo@hnscreative.com sa imenom i prezimenom u naslovu (subject). Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona +38269676191 ili email office@hnscreative.com