Home

VESTI

Prodaja ulaznica za Tuborg green

No Comments Festival

Tuborg-Green-FestOd 24. februara u pretprodaji se nalaze ulaznice za ovogodišnji "Tuborg green" festival na kome će nastupiti "Franz Ferdinand", "Cypress Hill" i "The Raveonettes".

Ulaznice će u pretprodaji moći da se nabave po ceni od 1290 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a cena ulaznica u redovnoj prodaji biće veća za oko 40 posto. Svi zainteresovani mogu da naruče svoje ulaznice na internet adresi Egzit festivala.

Glavne zvezde drugog izdanja "Tuborg green" festivala su škotski indi rok bend "Franz Ferdinand", američka hip-hop grupa "Cypress Hill", kao i danski pop duet "The Raveonettes".

"Franz Ferdinand", najpopularniji britanski i vodeći svetski indi-rok sastav današnjice, trenutno radi na novom albumu, čiji je izlazak najavljen za oktobar ove godine. Sastav je, inače, nastupio na Egzit festivalu 2006. godine.

"Cypress Hill", latinoameričke hip-hop legende sa Zapadne obale, prema navodima pojedinih medija ove godine trebalo bi da izdaju još uvek neimenovan album. Prošle godine Bi Ril (B-Real), Sen Dog, di džej Magz (Muggs) i Erik Bobo (Eric Bobo) nastupali su kao deo „Rock the Bells“ turneje sa grupama "Rage Against the Machine", "Public Enemy", "Wu-Tang Clan", i reperom Nasom. Ovdašnja publika imala je priliku da na četvrtom Egzitu prisustvuje njihovom nastupu.

"The Raveonettes" su krajem prošle godine izdali svoj četvrti studijski album "Lust, lust, lust" a 2008. godinu obeležiće turneja u okviru koje će obići i dobar deo Evrope. Ovaj danski sastav redovno izaziva pažnju muzičke kritike, pa je svaki njihov album propraćen brojnim tekstovima u raznim muzičkim časopisima, a važe za svojevrsnu koncertnu atrakciju što će moći da pokažu i publici u Beogradskoj areni.

Tuborg Green Fest, jednodnevni muzički festival, koji organizuju "State Of Exit", "Live Nation" i "Tuborg", biće održan u sredu, 2. jula 2008. godine u Beogradskoj areni.

Dodatne informacije o načinu naručivanja i preuzimanja ulaznica za "Tuborg green" festival možete naći na sajtu Egzit festivala.